Kampoptakt: Thisted – Aarhus Fremad

Fremad vil forsøge at få revanche, når de på udebane møder nordvestjyderne, nærmere betegnet Thisted. Sidst de to hold tørnede sammen endte det med en 2-0-sejr til Thisted, så vores helte vil gøre alt for at få oprejsning.

Thisted er i øjeblikket at finde på en 3. plads, så det bliver en svær opgave, der venter Fremad. Selvom vi er inde i en god stime med 4 points i 2 kampe, forventer træner Tolle en vanskelig opgave søndag klokken 13.00.

”Det bliver en utrolig svær udekamp. Thisted er traditionelt rigtig svære at spille imod, og i dag har de oveni købet hjemmebanefordel.”

Det er muligt, at Thisted er favoritter til dagens kamp, men hvis man kigger på statistikkerne, er der faktisk meget, der taler for, at Fremad får points med hjem til Aarhus Nord. Af de seneste 10 indbyrdes opgør har Fremad hevet fire sejre og 4 uafgjorte resultater i land, mens Thisted har måtte nøjes med to sejre.

Selvom statistikkerne er i Fremads favør er Thisted dog inde i en god periode og har faktisk ikke tabt siden september, så alle 11 mand skal være på dupperne, hvis Fremad skal gøre sig forhåbninger om point.

 

Kampen spilles klokken 13.00 på Sparekassen Thy Arena

 

Forza Fremad!

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP