KanalSport Divisionen – massiv live-dækning og kæmpe betting udvalg på Aarhus Fremad!

KanalSport er ny stolt sponsor af 2. division – KanalSport Divisionen. Det fejrer www.KanalSport.dk ved at vise et hav af kampe live.  
Alene i august viser rækkens nye sponsor 20 ud af 24 hold live, og alle hold bliver naturligvis vist i løbet af sæsonen. Så der er helt fantastisk gode muligheder for at følge Aarhus Fremad. Første gang du har mulighed for at følge Aarhus Fremad er til kampen Jammerbugt FC-Aarhus Fremad d. 07.08.15.
Som altid i KanalSport Divisionen er der masser af nye unge spillere, gamle rutinerede kræfter og klassiske opgør fyldt med nerve og rivalisering. Med den nye liga-struktur er der tilmed pres på klubberne fra start af, så der er lagt op til en fantastisk sæson.

Unikke odds på Aarhus Fremad
Samtidig med at www.KanalSport.dk giver dig mulighed for at følge kampene live, vil www.bet25.dk give dig de allerbedste odds og det suverænt største udvalg af special-spil på markedet, når det gælder KanalSport Divisionen og Aarhus Fremad.
For eksempel kan alle Fremad-fans lige nu spille på Aarhus Fremad til at vinde pulje 3 til odds 10.00. Du finder som sagt utallige andre spil på lige præcis dit hold. Så skynd dig at opret dig hos Bet25.dk, hvis du ikke allerede er det.
Du kan finde mange flere spil på rækken her: https://www.bet25.dk/fodbold/2division/

Aarhus Fremad får penge
Når du spiller hos Bet25, har du desuden mulighed for at støtte Aarhus Fremad helt automatisk. Alt du skal gøre er at vælge Aarhus Fremad som din støtteklub, når du opretter dig, så giver Bet25 nemlig 25% tilbage til klubben. Det kan du læse mere om på www.klubbet.dk.
Bet25.dk og KanalSport.dk giver altså dig en unik mulighed for at komme helt tæt på KanalSport Divisionen, få unikke spil samt det største betting-udvalg og samtidig støtte os.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP