Knebent nederlag til Brabrand

Kampen mod Brabrand var lørdag flyttet ud til Århus Stadion(Ceres Park), da Brabrand Stadion stod under vand og det blev desværre til et nederlag på 0-1 efter 0-0 ved pausen.
 
1. halvleg blev en meget lige affære. Holdene kender hinanden godt og begge hold var stærke i deres defensive organisation og derfor var der heller ikke de store chancer. Tættest på var vi efter et par hjørnespark og et langt indkast, men ind ville bolden ikke. 
 
2. halvleg kom Brabrand bedst ud til og kom foran efter 48 min. ved deres topscorer Anders Holdvad der udplacerede vores keeper. Den efterfølgende periode var vi på hælene, men kom bedre med og fik sat os på kampen og trykkede Brabrand ned. Det blev også til nogels tore chancer til Schjødt og Flyger, men hver gang fik Brabrand afværget og til allersidst i kampen kunne Brabrand have øget til 0-2, men var også uskarpe der.
 
Det blev dermed til endnu et smalt nederlag og vi må erkende, at vi ikke er skarpe nok i de tætte kampe og det skal vi have forbedret. Næste kamp er på lørdag på udebane mod topholdet Middelfart, og i den skal vi have point, såfremt vi skal have en lille chance for at ende i top 4. Ellers er fokus at få så mange point med over til foråret, så vi står bedre i en evt. deltagelse i nedrykningsspillet.

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP