Køb Klubhæftet og støt Aarhus Fremad

Klubhæftet logo

Køb Klubhæftet og støt Aarhus Fremad med kr. 100 pr. hæfte.

Vi har lavet et samarbejde mellem Aarhus Fremad og Klubhæftet, så fans af Aarhus Fremad kan købe Klubhæftet til en god pris og samtidig støtte Aarhus Fremad.

Hvad er Klubhæftet?

Klubhæftet er et nyt koncept i Aarhus, der tilbyder idrætsforeninger en unik mulighed for at tjene penge. Det indeholder 186 tilbud til ca. 90 steder i Aarhus og omegn med rabatter for cirka kr. 26.000.
Man kan f.eks. gå gratis i teatret og på museum, spise 2 for 1, få 40 – 50 % rabat på en klipning/massage eller 20 % rabat på en vare i en butik. Tilbuddene gælder et halvt år og hæftet koster kr. 200, hvoraf halvdelen går til Aarhus Fremad.

Eksklusivt tilbud til Aarhus Fremad’s sponsornetværk – få to udgaver af Klubhæftet for kr. 200,-

Hvis man køber Klubhæftet nu, får man næste udgave med uden beregning. Næste udgave gælder fra d. 1/3 – 31/8 og indeholder mange flere tilbud! (Tilbuddet gælder indtil d. 1/2-2012)

Klubhæftet er den perfekte medarbejdergave!

Giv en anderledes og attraktiv gave til jeres medarbejdere, så de kan opleve Aarhus billigere. Klubhæftet er også velegnet som præmie eller bare som tak for god en arbejdsindsats.
Lad os stå sammen og støtte Aarhus Fremad ved at købe Klubhæftet allerede i dag – bestil på info@klubhaeftet.dk / 20 86 22 09.

Se online version af Klubhæftet på www.klubhaeftet.dk/klubhaeftetaarhus2011

Klubhæftet

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP