KONstruct ny samarbejdspartner

Det er med stor glæde, at vi i dag har indgået en ny aftale med KONstruct på Kulsort niveau.

Ole Vistisen, KONstruct siger om samarbejdet: “Vi er glade for at være en del af Aarhus Fremad, da vi synes klubben giver meget tilbage til dem, som er en del af den. Jeg kommer også selv på Riisvangen, når tiden er til det og det er bare et fantastisk sted at komme. Det er altid en god oplevelse uanset resultatet på banen. Derudover har jeg også et godt fremad hjertet qua min tid, som spiller i klubben og vil gerne have, at den forsat kan give noget tilbage, da den betyder noget for mange mennesker”

Andreas Damgaard, sponsoransvarlig: “Jeg synes det er fedt, når en gammel spiller viser Fremad hjerte og kommer med ombord. Jeg glæder mig også til, at KONstruct kommer med i Breakfast Club netværket, da de helt sikkert har en masse at byde ind med, så det kan udvikle sig yderligere. Det skal nok blive rigtig godt”

KONstruct er pt igang med at bygge næsten 500 boliger i Aarhus i projekterne ved Göteborg Allé og på Lystrupvej i Risskov og du kan læse mere om projekterne lige her: http://konstructgroup.dk/projektudvikling/

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP