Krzysztof Popczynski forlænger med Aarhus Fremad

Aarhus Fremad Fodbold A/S kan med glæde offentliggøre, at man er blevet enige med cheftræner Krzysztof Popczynski om kontraktforlængelse.

Krzysztof debuterede for Aarhus Fremad i juli 2008 og har siden styret førsteholdet.

Jeg synes, klubben er rigtig god, og jeg kender alle personerne og spillerne. Jeg føler, at det er min familie, og mit hjerte banker for klubben. Jeg vil gerne vinde mange ting med Aarhus Fremad, og vi er på rette vej,” udtaler Krzysztof.

Krzysztof har nydt de seneste år i klubben og forklarer, at han har store ambitioner med det næste halvandet år.

Vi er meget koncentrerede om denne halvsæson. Vi er ikke kommet fra start, som vi havde håbet, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at spillerne har kvaliteterne til at vinde rækken. Lige nu fastholder vi kortsigtet fokus og arbejder stenhårdt med at genfinde formen fra efteråret,” siger han.

Direktør Søren Østergaard siger om forlængelsen.

Aarhus Fremad har under Krzysztofs tid udviklet sig enormt positivt med en attraktiv spillestil og et rigtigt godt træningsmiljø. Krzysztofs dedikation til jobbet tåler ingen sammenligning, og jeg er 110% sikker på, at han og holdet formår at indløse billetten til 1. division til sommer. Det kræver hårdt arbejde, men vi kan selv afgøre det, og det vil vi se på banen allerede i lørdagens kamp mod FC Sydvest.”

Den nye kontrakt med Krzysztof Popczynski løber frem til 31/12 2014.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP