Kubel tager et år mere i Fremad: – En klub jeg er rigtig glad for at spille i

Mathias Kubel, der har haft et strålende efterår på Riisvangen, har forlænget sin kontrakt med Aarhus Fremad, så den løber til sommeren 2024. Den unge kantspiller føler sig godt tilpas i klubben og ser frem mod et spændende forår.

Af Mathias Dueholm
Foto: FotoTrine

Mathias Kubel har igen og igen reddet sine modstandere som en mare med sit hurtige antrit, og det er noget hans klub har nydt godt af. Nu har en af de helt store profiler på Aarhus Fremad-mandskabet forlænget sin kontrakt med klubben indtil sommeren 2024.

”Fremad er en klub, jeg er rigtig glad for at være i. Jeg føler mig godt tilpas, og jeg glad for at komme her hver dag,” forklarer Mathias Kubel som bevæggrund for forlængelsen. Han fortsætter:

”Og så synes jeg fremtiden i Aarhus Fremad ser rigtig spændende ud. Specielt det næste halvår, og det vil jeg rigtig gerne være en del af.”

21-årige Mathias Kubel har som nævnt været stærkt kørende i efterårssæsonen, hvor det er blevet til fem scoringer i 2. Division. Dermed er kantspilleren den tredjemest scorende Fremad-spiller. Derudover har han brilleret mod både Brøndby og Fremad Amager, der begge blev elimineret i Pokalturneringen – blandt andet takket være Kubels målgivende aktioner.

Cheftræner i Fremad, Morten Dahm Kjærgaard, er da heller ikke sen til at fejre forlængelsen med den rapfodet kantspiller.

”Mathias er jo en af de spillere i truppen med det allerstørste potentiale. Han har haft nogle fantastiske øjeblikke i løbet af det første år i klubben. Der har selvfølgelig været nogle udsving i hans præstationer, også på grund af nogle skader, der har bremset ham lidt engang imellem. Men især i den her sæson har han virkelig været gennem en god udvikling,” siger Morten Dahm Kjærgaard, der deler flere roser ud:

”Det er en spiller vi selvfølgelig forventer os meget af, men som også har en god tilgang til tingene og er rolig i forhold til sin egen udvikling. Han er her i Fremad og er tålmodig. Han ved godt, at det er et koncentreret stykke arbejde, der skal gøre, at han bliver ved med at løfte sit niveau.”

Selv har Mathias Kubel, der kom til Aarhus Fremad fra barndomsklubben Hedensted, fokus stift rettet mod en forårssæson, der tegner til at blive mere spændende end vanligt.

”Jeg håber, vi kan blive ved med at bygge på og fortsætte den gode stime. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi går og drømmer stort om det her forår. Vi kommer til at spille de her ”6-points-kampe” næsten hver gang, og vi ved, at det kommer til at kræve en masse af os,” siger Mathias Kubel.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Ishøj IF

Seneste kamp

1 - 2

Aarhus Fremad vs FC Roskilde

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP