Lars Kruse ser frem til den nye sæson

I sidste weekend skød vi sæsonen i gang, da vi spillede 1-1 ude mod Middelfart efter en hård første kamp, hvor Søren Andreasen med lidt hjælp fra en Middelfart spiller scorede på hjørne lige inden pausen. I morgen åbner vi selv dørene for Riisvangen til første hjemmekamp i 21/22-sæsonen, når B.93 tager den lange tur fra København. Vi glæder os helt vildt til at byde jer alle indenfor på Vangen igen.

Vi har i forbindelse med den nye sæson og første kamp på Riisvangen i morgen fået en snak med direktør, Lars Kruse, og han ser frem til, hvad sæsonen bringer.

”Vi er virkelig spændt på at komme i gang med den nye sæson. Det er en utrolig stærk række i år, og jeg tror, at langt de fleste opgør bliver 6 points kampe. Turneringstrukturen har hjulpet os til at stige i graderne, uden vi har skulle lave drastisk om på tingene i forhold til krav fra divisionsforeningen og det, der følger med. Nu er vi i top 36 i stedet for 52, en pæn forskel på 16 hold, og det gør, den nye 2. division bliver ekstremt spændende.”

Lars er spændt på sæsonen fra et fodboldmæssigt perspektiv, men det er heller ingen hemmelighed, at det går godt udenfor kridtstregerne. Selvom udvikling i fodbold kan tage tid, så er det det hele værd, når tingene begynder at bære frugt.

”Det er ved at være nogle år siden, jeg gik ind og havde en ide om at ændre tingene, men det er gået op for mig, at ting i fodboldverdenen tager tid. Vi har fået godt styr på tingene og fået bygget videre på det fundament, der var. Jeg synes, vi ser ind i en tid, hvor der er en stigende sponsormasse, en øget omsætning og opmærksomhed. Jeg tror, vi har startet en god snebold, og jeg håber bare, den bliver ved med at rulle.”

Vi står nu foran en spændende tid, og de gode resultater både inden- og udenfor banen gør, at alt omkring og i klubben blomstrer.

”Vi satser på at øge oplevelsen, når man kommer på Riisvangen som tilskuer. Vi øger fokus på at få et ben ind i studielivet med vores samarbejds- og studieklubber, og så øger vi sponsormassen. Der går pengene 1:1 til at udvikle både spillere, men også oplevelsen som fan i Aarhus Fremad. Der bliver hverken trukket udbytter eller store lønninger ud, så alt det, vi får, går til at optimere.”

Den øget opmærksomhed omkring klubben, har virkelig gjort sig gældende i forhold til staben. Lars kigger tilbage på en tid, hvor der var andre kår, når det kom til at hverve folk til klubben.

”Pludselig er vi gået fra at have svært ved at have en stab til at have to fysiske trænere, analytiker, fast læge og et stærkt fys-hold. Det ligger os meget på sinde, at hvis vi gør tingene ordentligt, så skal folk nok melde sig ind, og det er også lidt det, der er sket. Mange af de folk, der er i klubben, er nogle, som selv er kommet og banket på døren, fordi vi har gjort os opmærksomme blandt folk på en god måde. Man kan ikke forcere succes i en fodboldklub. Det tager bare lang tid. Vi har maddingen ude, og jo federe den er, jo større sandsynlighed er der for, at folk godt kunne tænke sig at være en del af det, vi har gang i. Det er en relativ lille branche, så folk ved godt, hvad der foregår rundt omkring. Vi nyder godt af det, og jeg er virkelig taknemmelig for, at alle de her gode mennesker har meldt sig på banen.”

Det stærke hold af mennesker, der efterhånden er i Fremad, bidrager til en kemi, der ikke kan skabes i en laboratorie.

”Jo flere gode folk, der er med, jo større og stærkere holdånd er der. Det vokser der bare noget rigtig fint ud af. Så det handler om at skabe den her filosofi omkring, at vi er er et godt team og stemningen i Fremad ikke er afhængig af, hvordan det gik sidste lørdag. Så jeg tror, det handler om at samle en god flok mennesker. Nu har jeg selv været med bussen til kampe her i opstarten, og det er en sand fornøjelse at være sammen med holdet. Der er en god dynamik, og det betyder bare, vi har et stærkere fundament til at vokse videre på.”

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP