Lasse Hauge forlænger et år

Listen bliver ved med at vokse. Lasse Hauge er vores seneste spiller, der har sat signatur på en kontraktforlængelse, der holder ham i Fremad indtil sommeren 2023. Hans oprindelige kontrakt løb ud næste sommer, men efter sin forlængelse bliver Lasse altså på Vangen i hvert fald i to år endnu.

”Jeg har det sindssygt godt i klubben. Jeg kan mærke, at holdet og klubben er inde i en god udvikling, og det er fedt at være en del af. Så det var lidt en no brainer, da jeg fik muligheden for at få et år mere. Forlængelsen passer mig ikke bare godt fodboldmæssigt, men også i forhold til mit studie, så jeg bliver i hvert fald i Aarhus indtil da og regner også med at gøre det bagefter. Hele vejen igennem har jeg kunnet mærke, at trænerteamet har troet på mig, og det er bare fedt at få den tillid. Det er fantastisk at være i en klub, hvor man kan mærke, at trænerne er glade for én, og holdet sætter pris på én. Jeg er utrolig glad for min forlængelse.”

Lasse Hauge fik sidste år sit gennembrud, da han gik fra hovedsageligt at være at finde på vores DS-hold, og hvad han selv beskriver som en breddespiller på 2. Division, til at være en af de mest kontinuerlige på holdkortet.

”Det er gået hurtigt. Lige da jeg kom op, fik jeg chancen blandt andet på grund af nogle skader. Jeg har også skiftet position til den centrale midtbane, hvilket har passet mig utroligt godt, i forhold til den måde vi spiller på og gerne vil have bolden. Jeg kan mærke, jeg bliver bedre og bedre, og nu er jeg også en af dem, der for det meste starter inde, og det betyder selvfølgelig også, at der følger mere ansvar med. Det er klart, jeg kan mærke, at forventningerne til mig også er højere end i starten, men det nyder jeg bare og synes er fedt. Jeg er nok ikke den, der råber mest, men jeg vil gerne tage ansvar, i forhold til den måde vi spiller på, og være med til at gøre vores ting ordentligt og holde en høj koncentration, så vi hele tiden er umage. Jeg har ikke noget problem med, at der er større forventninger til mig.”

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP