Lasse Hauge skriver med Aarhus Fremad frem til sommeren 2022

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at Lasse Hauge har skrevet kontrakt med klubben. Den 22-årige midtbanespiller har spillet meget i efteråret og har sammen med sin bror, Emil Hauge, udgjort en god duo på midten af banen. Det har resulteret i en kontrakt på halvandet år, der strækker sig frem til sommeren 2022. Lasse sætter selv ord på, hvad det betyder for ham at skrive med klubben:

”Det betyder meget for mig. Jeg ser det som et skulderklap og et signal på, at man har gjort det godt.  Det er mest anerkendelsesværdien, der betyder noget for mig, fremfor det økonomiske. Selvfølgelig er det da dejligt at tjene lidt penge på fodbold, men jeg ville spille i Fremad alligevel og bruge ligeså meget tid på det, fordi jeg elsker at spille fodbold.”

Det er til stor tilfredshed for vores cheftræner, Morten Dahm Kjærgaard, at Lasse er kommet på kontrakt. Men Morten er i særdeleshed også tilfreds med Danmarksserietruppen, og den tur Lasse har haft igennem klubben.

”Der er en stor anerkendelse af klubben som helhed. Vores DS-trænere, Jacob Eichner og Kasper Hjørngaard, og ikke mindst hele miljøet og alle spillerne omkring DS har spillet en stor rolle. Træningsmiljøet, måden man er sammen på og opbakningen, de giver til unge spillere, som kommer ind i truppen, har i både Lasses og andres tilfælde haft en virkelig positivt indvikling på den måde, spillerne bliver integreret på. Der er selvfølgelig også en stor anerkendelse til Lasse selv, som faktisk var med i den første træningskamp, jeg havde med klubben i Horsens, hvor han blev skiftet ind det sidste kvarter, og hvor han senere så endte med at få debut i oprykningsspillet hjemme mod Brønshøj. Under Corona tog vi ham op, han trænede fast med 2. division derfra, og så har han officielt været en del af truppen efterfølgende,” fortæller Morten.

Han tilføjer desuden:
”I forhold til Lasses udvikling, fik man for øje, da han kom op, at han havde god tid og var meget tålmodig. Men samtidig med at Lasse har været tålmodig og rolig omkring det, har han virkelig været dygtig og god både til træning og i kamp. Han har ikke sat nogle grænser for ham selv og har taget enormt store skridt. Han er meget hurtigt blevet en vigtig spiller på den måde, vi gerne vil spille på. Han tager det meget roligt stadigvæk, og hans ydmyg tilgang udenfor banen og til sig selv står i skærende kontrast til hans på ingen måde ydmyg fodboldspil, fordi han spiller med stort mod. Lasse har virkelig en frigjorthed i sit spil, hvor han tør vise, hvor god han er. Vi så det sidst mod Randers, hvor han også turde spille på den måde, han er bedst til, selvom modstanderen selvfølgelig var en ekstra kvalitet den dag.”

Lasse gik i sommer fra at være en del af Danmarksserie-truppen, hvor han i løbet af foråret havde fået en række indhop på 2. divisionsholdet, til at være en fast bestanddel af 2. divisionstruppen, og det er siden da gået rigtig hurtigt.

”Da vi stod inden sæsonen i sommer, havde jeg overhovedet ikke regnet med, at jeg skulle have en kontrakt, da de skrev med alle de andre. Det er gået stærkt. Jeg fik chancen de første par kampe, da vi havde nogle skader, og så har jeg bare grebet den og spillet mig mere og mere ind på holdet. Det var selvfølgelig en udfordring i starten at skulle vende sig til tempoet osv., for det er noget andet at spille 2. division. Det er bare gået godt, og jeg kan også mærke, at jeg har gennemgået en større udvikling personligt. Så er jeg bare blevet hjulpet godt på vej ved at spille på et godt hold, og så kendte jeg jo også alle mand i forvejen,” fortæller Lasse.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP