Lokalopgør fredag aften

Der er lagt op til et spændende lokalopgør i dag, hvor Skovbakken gæster Riisvangen. Begge hold har hårdt brug for point, da høsten indtil videre ikke har været god.
 
Skovbakken fik sidst 1-1 mod Brabrand i en kamp de sagtens kunne have vundet, så der venter os helt sikkert en meget svær kamp. 
 
Vi tabte selv 1-2 i Kolding efter at have spillet en god kamp, men det er målene der tæller og der manglede vi noget skarphed i felterne. Det var nok efterårets bedste præstation, så det skal vi bygge videre på.
 
Spillerne træner godt og har stadig det gode humør, men vi skal selvfølgelig snart have en sejr og den håber vi kommer i dag. Vi har igen Khaled Paikar og anfører Michael G. Pedersen til rådighed, så kun karantæne ramte Mathias Schjødt er ude i denne kamp.
 
Vores DS hold kom også på tavlen i sidste weekend med 0-0 mod Åbyhøj. Holdet spiller lørdag ude mod Viby kl. 13, så kom og støt holdet der.
 
Velkommen til lokalopgøret til dommertrio, sponsorer, Skovbakken samt alle I øvrige tilskuere med ønsket om en god kamp.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP