Lucas From er ny Aarhus Fremad spiller

Lucas From skifter fra dags dato til Aarhus Fremad fra Vejle på en lejekontrakt, som strækker sig til den 31. december i år, og som så bliver til en permanent aftale fra det nye år og frem til sommeren 2022. Den 21-årige offensivspiller er vores anden tilslutning indtil videre i denne omgang. 
Jeg har glædet mig helt vildt. Der har været snak om det i lidt tid nu, så jeg har bare glædet mig til at få det på plads og komme til at spille noget fodbold igen.“, siger From om sit skifte til Aarhus Fremad.

Lucas From har det seneste år spillet i Vejle, og han var i sæsonen før det udlånt til Middelfart. I slutningen af sit lejeophold blev From ramt af en hofteskade, som endte i en operation i september sidste år. From kom tilbage fra skade i foråret, men coronakrisen var med til at sætte en stopper for et comeback. Det har betydet, at der ikke har været meget spilletid til den unge spiller, og det har været med til at gøre, at han har søgt nye græsgange. Det har han fundet i Fremad. 
I og med jeg har været sindssygt meget skadet i min seniortid, er det ikke blevet til meget spilletid for Vejle. De ville gerne have, jeg skulle have spilletid, og det ville jeg også selv. Det kunne jeg ikke få i Vejle efter min skadesperiode.”, siger From om, hvad der har været med til at præge skiftet til Fremad.

Det er dog Froms tid i Vejle, som skal vise sig at spille en rolle i sit skifte til Aarhus Fremad. From er kommet igennem Vejles akademi, og det var som U13-spiller, han først mødte Morten:
“Jeg har kun hørt godt om Aarhus Fremad, og så kender jeg Morten, fra da jeg spillede U13 i Vejle, hvor han var min træner. Vi har snakket godt sammen, haft nogle gode samtaler, og jeg er sikker på, at vi kan flytte mig som fodboldspiller, og jeg kan bidrage med noget godt til klubben. Mit mål med tiden i klubben er helt sikkert, at jeg gerne vil være med til at rykke op med holdet. Jeg ved hvor stærkt et hold, Aarhus Fremad er, med nogle stærke visioner. Det glæder jeg mig til. Det bliver sygt spændende.”, fortæller Lucas, om hvordan han endte i Fremad, og hvad hans ambitioner med tiden i klubben er. 

From har fra sin tid i Middelfart godt et kendskab til Fremad:
“Jeg kender godt til Aarhus Fremad. Jeg har mødt dem med Middelfart, og så har jeg fulgt med og kender godt historien i Fremad. Jeg ved hvor fed en klub det er.“, siger From om sit kendskab til klubben.

Lucas From er netop ankommet til træningslejren i Skærbæk, og han kan måske allerede komme i aktion på mandag, når vi møder Esbjerg i en træningskamp. 

Velkommen til Aarhus Fremad, Lucas.

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP