Målmand forventer sejr mod Skanderborg

Der er lagt op til lokalopgør, når Aarhus Fremad søndag tager imod FC Skanderborg. Målmand Thomas Nørgaard er kommet videre fra sidste uges nederlag til Otterup og tror på en 3-0 sejr.

Af Simon E. Jørgensen

Det kom som noget af et chok, da Aarhus Fremad sidste uge måtte vende hjem fra Fyn uden point i bagagen. Et mål i kampens døende minutter betød, at forårets første kamp altså blev et nederlag. Men 26-årige Thomas Nørgaard mener, at truppen er kommet sig ovenpå nederlaget.

”Det var en bitter følelse bagefter, fordi vi sad egentlig ret godt på kampen. Vi havde chancer, som vi ikke udnyttede godt nok, og derfor er det egentligt også vores eget ansvar, at vi taber. Det var en mindre fadæse,” siger han.

Selvom Fremad tabte, synes Thomas stadig, at man spillede en fin kamp, og det forventer han også, at man gør i kampen mod Skanderborg. Der blev skabt en del chancer, så nu gælder det bare om at score på dem.

Kunstgræsbane en fordel

Som annonceret tidligere, er kampen blevet rykket til VRI’s kunstgræsbane, og ifølge Thomas er det til Aarhus Fremads fordel.

”Havde vi spillet på græs, ville det nok være mere direkte spil. Men mod et hold som FC Skanderborg er kunstgræsbanen klart til vores fordel. Det betyder, at vi kan spille fodbold ved jorden, som vi kan lide det,” forklarer han.

Målet er stadig oprykning

Trods Aarhus Fremads uheldige start på forårssæsonen er målsætningen for sæsonen stadig uændret; man håber på oprykning. Derfor mener Thomas også, at man skal holde hovedet koldt i de resterende kampe.

”Der er ingen tvivl om, at det bliver svært, men vi håber stadig på oprykning. Der er 14 kampe endnu, og vi skal være koncentrerede til hver eneste kamp. Det er et stærkt felt i toppen af divisionen,” siger han.

Kampen mod FC Skanderborg bliver spillet søndag d. 14. april kl. 12.00, og den er som sagt blevet flyttet, så den nu spilles på VRI’s kunstgræsbane, Vestre Strandallé 170, 8240 Risskov.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP