Målmandsmagi på Riisvangen

På en sjaskvåd fodboldbane spillede Aarhus Fremad 0-0 med fynklubben FC Svendborg.

Vejrudsigten meldte massiv regnvejr over Riisvangen lørdag eftermiddag, og det må man sige, det blev.
Spillerne gled rundt i det mudrede underlag og det påvirkede kampen tydeligt.
Der var dog kun gået 10 minutter af første halvleg, inden Kong Krøyer hev en feberredning op af ærmet og sørgede for, at der ikke var tidlig chok-stemning på Riisvangen.

Kampen fortsatte i et højt tempo, men holdene låste hinanden, så det var småt med store chancer. Fem minutter før tid fik Fremad dog frispark ude på kanten af feltet. Michael Nørgaard krøllede frisparket smukt over muren, men målmanden nåede ned og fik pareret bolden på stregen. Aarhus Fremad-spillerne appellerede for, at den havde krydset linjen, men dommeren vinkede afværgende.

Halvegen endte 0-0, og nu begyndte regnen for alvor at tage fat.

”Kampen blev præget meget af regnen, i sær i anden halveg. Spillerne blev hurtigere trætte, og det påvirkede spillet her til sidst i kampen,” sagde Jesper Tollefsen.

Da spillerne kom ud igen, var det en pløjemark uden lige, der mødte dem. Spillerne gled rundt mellem hinanden, og boldene blev hyppigt lagt ned i bagrummet, hvor den stoppede på grund af de massive vandpøler. Kong Krøyer havde tidligt endnu en fantomredning, men det var Aarhus Fremad, der sad på spillet. Angreb efter angreb bølgede ned mod Svendborg mål, men Svendborg-målmanden stod en pragtkamp. Han kunne dog ikke gøre meget ved Michael Nørgaards skud, der desværre prallede af på overliggeren.  Mathias Valentin spillet ligeledes en god kamp og havde mange gode offensive aktioner, og flere skud, der kunne have gået ind. Khaled Paikar blev også sendt i aktion, og det gav flere muligheder, dog uden forløsning.

I overtiden skete der så noget kontroversielt. Der blev taget et stærkt ryk fra højrekanten, og Svendborgforsvaren fik nedlagt fremad-spilleren, men dommerens fløjte forblev tavs, til trods for store protester hos både trænere og spillere.

Kampen sluttede 0-0, og Fremad ligger med det ene point nu på 9. pladsen.  Jesper Tollefsen var dog tilfreds med pointet.

”Det var en meget lige kamp, så jeg er fint tilfreds med pointet. Banen var svær at spille på, og spillerne var trætte. Med en sejr havde vi ligget på en 5-6 plads, så vi ligget der, hvor vi havde forventet.,” sagde Jesper Tollefsen efter kampen.

Forza Fremad
 

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP