Marvin skifter til islandske Fylkir

Aarhus Fremad er blevet enige med islandske Fylkir om en overgang for Mathias ’Marvin’ Laursen. Marvin kom til Aarhus Fremad i januar 2019 og har altså været i klubben i nu tre år. Han er noteret for 75 kampe for Fremad og har i sin tid i klubben scoret 26 mål.

”Jeg var oppe og træne med i klubben i 10 dages tid, og det var en god oplevelse. Det er et meget ungt, fint spillende hold, jeg kom op til, og det var en positiv oplevelse. Jeg fylder 24 år, så jeg føler, det er nu, det skal have chancen, hvis jeg skal prøve noget andet, udenlandsk. Det bliver en fed oplevelse,” fortæller Marvin.

Marvin kan se tilbage på tre år med en masse minder, og han fortæller, at det har været en meget positiv og lærerig periode, siden han kom til fra Odder i 2019.

”Min tid i Fremad har været rigtig god. Der har været en fantastisk udvikling, jeg har gennemgået som fodboldsspiller. Jeg har lært rigtig meget i Fremad med det trænerteam og hold, vi har. Jeg har været glad for at være her, og jeg kommer til at savne alle omkring holdet og vores fans.”

Marvin har været på kontrakt i Fremad, og derfor har han ikke bare kunne smutte fra klubben uden videre. Men Marvin fortæller, at processen i forbindelse med skiftet har været rigtig positiv.

”Jeg har haft nogle gode snakke med Morten og klubben om det hele, og vi nåede til enighed om, at hvis Fylkir kom og tilbød mig en kontrakt, så var det en god mulighed for mig. Jeg fortalte, hvordan jeg havde det med situationen, og det har klubben taget imod med åbne arme. Der har været et godt samarbejde med en åben tilgang, og det har været et godt forløb.”

Vores cheftræner, Morten Dahm Kjærgaard, ser også overgangen som et godt forløb.

”Grundlæggende er det her en rigtig god historie. Der er selvfølgelig mange ting, man kan glæde sig over i fodbold. En af de ting er, når mennesker får mulighed for at gå efter en drøm og tage skridt i deres karriere. I det her tilfælde er der opstået en god mulighed for Marvin, som var interessant for ham. Vi har arbejdet tæt med ham for undersøge den her mulighed, og Marvin har været i Island og prøve at træne med, hvilket har ledt til den her overgang,” fortæller Morten.

Morten beskriver Marvin som en stor karakter, der altid har bidraget med sit bedste, og har kun gode ord med til Marvin, når han nu drager på sit islandske eventyr.

”Marvin har en stærk karakter og har altid været super dedikeret i klubben. Han har altid givet en stor indsats, scoret flotte mængder mål og har altid lagt gode præstationer for dagen og givet sit bedste, uanset hvilken rolle han har haft. Når der opstår en mulighed for en spiller som Marvin, så er det en stor motivation for hele klubben at hjælpe spillere videre i deres karriere og facilitere muligheder, der gør, at de kan tage skridt. Vi ønsker Marvin alt det bedste og vil følge ham tæt. Vi håber han bliver en stor succes.”

Til sidst har Marvin et par ord med til vores fans.

”Det er så fed en følelse, når man kommer op om lørdagen, skal spille en turneringskamp, og man ser så mange stå rundt om banen. Så mange fans, godt humør og altid en god stemning oppe på Riisvangen. Folk skal have tak for altid at komme op og støtte. Det har været en fornøjelse at komme på Vangen og spille. Så ønsker jeg drengene alt det bedste videre i turneringen.”

Tak for alt og held og lykke med det nye kapitel, Marvin!

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Ishøj IF

Seneste kamp

1 - 2

Aarhus Fremad vs FC Roskilde

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP