Mathias Dueholm er Fremads nye Head of Communication

Mathias Dueholm tiltræder fra dags dato rollen som Head of Communication i klubben. Mathias kommer derfor fremover til at stå bag størstedelen af mediearbejdet i Fremad – både materiale til hjemmesiden og på de sociale medier.

Oprindeligt kommer Mathias fra Fredericia, men bor i dag her i Aarhus. Han læser til dagligt journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og med en stor fodboldinteresse og muligheden for en studierelevant tjans her i Fremad, greb han chancen.

”Jeg er først og fremmest selv en fodboldmand, men har ikke været tilknyttet en klub i årevis – ud over nogle sporadiske engagementer. Derfor er det her en kærkommen og stor mulighed for mig for at blive en del af en fed fodboldklub. Jeg deler derudover fortid med en række af de mennesker, der allerede er i klubben, og det har selvfølgelig også haft en tiltrækningskraft,” fortæller han.

Og der er ingen tvivl om, at Mathias ser frem til at give den gas i sin nye rolle.

”Jeg skal lige fornemme klubben, kulturen og min egen stilling, inden jeg kan være konkret om ambitionerne. Men jeg vil garantere, at jeg går til opgaven med fuld musik, og ambitionen om at lave noget, der er pissefedt, og som folk kan lide at læse, se på eller lytte til.”

Og hvad kan vi så forvente af vores nye mediemand?

”De traditionelle formater som optakt og referater skal leveres på et uset niveau. Derudover håber jeg at få mulighed for at eksperimentere lidt med andre medieformer som video og lyd. Jeg tror, vi kan lave nogle unikke ting her.”

Byd Mathias velkommen i Fremad!

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP