Meget vigtig sejr over Odder

Lørdag var vi på en kort tur til Odder og det endte med en 4-1 sejr efter 1-1 ved pausen. Målene blev scoret af Mads Rønne 2, Malte Færge og Esben Lauridsen.

Vi startede kampen i kontrol og efter 11 min. kom vi foran 1-0, da Odders målmand ikke fik sparket bolden ordenligt væk og Mads Rønne kunne lobbe bolden over keeperen til en føring på 1-0. Der skulle dog kun gå 1 min. så var der balance i regnskabet og Odder havde udlignet til 1-1. Odder sad derefter på kampen og var farlige på et par omstillinger. De manglede dog skarpheden og pausestillingen var derfor 1-1.

2. halvleg startede med en stor Odder chance, men efter 53 min. kom vi foran 2-1 da Mads Rønne igen var på pletten og headede os foran. Kun 2 min. senere blev det 3-1 på et flot gennemspillet angreb og Malte Færge havde sidste fod på. Der kom en del udskiftninger på begge hold, da spillerne var ved at være trætte i varmen, men vi var nu i fuld kontrol. På en dyb stikning kunne Esben Lauridsen øge til 4-1 og i overtiden burde det være blevet 5-1, men Malte Færge brændte straffesparket, som blev begået mod indskiftede Sebastian Skouboe. 

Alt i alt en meget fortjent sejr imod en direkte konkurrent og alle mand spillede en godkendt kamp.

Næste kamp er på lørdag på udebane, hvor vi gæster Kjellerup kl. 13.30.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP