Meget vigtig sejr over Vejgaard

Lørdag fik vi sæsonens første sejr, da vi hjemme slog Vejgaard med 2-1 efter 0-1 ved pausen. Vi skulle dog en masse igennem før de 3 point var i hus.
Vejgaard var kommet til Aarhus for at spille på omstillinger og de overlod initiativet til os. Vi var dog lidt tunge i benene efter de 120 min. pokalfodbold i tirsdag. Vi var heldige med ikke at komme bagud i flere situationer, da Vejgaard fik nogle omstillinger, hvor de burde have scoret. De chancer vi fik os tilspillet var ikke så store og helt fortjent kom vi bagud 0-1 i det 43. min., da deres topscorer køligt udplacerede vores målmand.

I pausen lavede vi 2 udskiftninger og fik sat Vejgaard under et større pres. Men desværre blev topscorer Mathias Schjødt skadet efter 48 min. og vi måtte tage vores 3. udskiftning. Vi skulle hen til det 61. min før udligningen kom og det var Mathias Valentin der scorede efter en ripost på et hjørnespark. Vejgaard var dog stadig farlige og kunne på en friløber have bragt sig foran 2-1, men Peter Ravn i målet var stærk der.

Forløsningen kom i den 77. min. da Victor Nielsen fandt Valentin med en bold i dybden og han kunne placere den forbi deres målmand og 2-1 til os. Kort efter fik Søren Smedegaard en flænge i hovedet og var dermed ud i ca. 10 min. for at blive lappet sammen og i den periode var vi presset ned, men vi burde være kommet på 3-1 da Khaled Paikar var helt fri, men desværre røg afslutningen forbi mål.

Kampen endte dermed 2-1 og de 3 point kom i hus. Indsatsen var skidt i 1. halvleg men godkendt 2. halvleg.

Vores indskiftere Morten Bundgaard, Søren Smedegaard og Khaled Paikar gjorde alle et godt indhop i 2. halvleg.

Næste kamp er på fredag, hvor vi gæster Jammerbugten.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP