MORTEN MØLKJÆR: VI BURDE HAVE VUNDET

Fredag aften var Odder IGF på besøg på Riisvangen i en kamp mellem top og bund. Det lykkedes dog ikke hjemmeholdet at leve op til favoritværdigheden, og de måtte derfor tage sig til takke med et enkelt point, efter Odder udlignede på selvmål i det sidste minut af kampen. En træls vane hjemmeholdet har fået sig. Resultatet til trods var det dog en optimistisk Morten Mølkjær, der udtalte sig efter kampen.

  • Selvom det var en kamp, vi burde have vundet, hvis man ser på de første 35 minutter af hver halvleg, så leverer vi trods alt noget af det bedste spil i sæsonen, og det er meget glædeligt, understreger Morten Mølkjær.

Cheftræneren var i forberedelserne til kampen nødsaget til at se bort fra profiler som Andreas Damgaard, Lasse Nørdam og Khaled Paikar, der alle sad ude med karantæner. Det gav i startopstillingen plads til Michael Sten Jensen, Nicklas Ullum og Michael Brodersen, der alle leverede fine præstationer.

  • Jeg synes, at vores ”nye” spillere i startformationen gjorde det ganske godt på hver deres måde, udtaler Morten Mølkjær og uddyber. Det vidner noget om kvaliteten i truppen, at der kan mangle så mange fra seneste weekends kamp, og så kan vi stadig spille så godt, som vi gjorde.

I den kommende weekend skal de sort/gule fra Riisvangen så forsøge at holde den ubesejrede stime, når de i det kolde nord møder Jammerbugt, der lige nu indtager førstepladsen i 2. divisionens pulje 3. Det er dog ikke noget, der får cheftræneren på Riisvangen til at ændre på noget i forberedelserne.

  • Vi træner 4 gange op til kampen – mandag, tirsdag, torsdag og fredag, men vi kommer ikke til at ændre i vores måde at gøre tingene på, bare fordi vi skal møde topholdet. Vi mødte Jammerbugt i en testkamp i opstarten, hvor vi vandt 2-1 i en lige kamp, så jeg tror på, at vi kan tage derop og vinde på lørdag, afslutter Morten Mølkjær.  

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP