Nederlag i Kolding

Foto: KIF-FODBOLD

Efter to sejre på Riisvangen i påsken skulle Aarhus Fremad lørdag spille en svær udekamp i Kolding. Til kampen var anfører Andreas Damgaard og målscorer fra opgøret mod Brønshøj, Victor Nielsen begge i karantæne, så det var et helt nyt forsvar, der løb på banen i Kolding.

Fremad startede godt og efter 5 minutters spil fik Mathias Valentin en chance i højre side. Sparket strøg i sidenettet og desværre blev fremad spilleren i samme moment skadet og måtte 10 minutter senere lade sig udskifte.

Efter 10 minutters spil gik den så ikke længere, da Kolding bragte sig foran 1-0. Lidt senere måtte Fremad igen skifte ud, da Esben Lauridsen stødte voldsomt sammen med en Kolding spiller, og måtte lade sig udskifte med en hjernerystelse.

Det skabte en del uro på holdet, og da Kolding bragte sig foran efter et hjørnespark i overtiden af 1. halvleg, så det rigtig svært ud.

I 2. halvleg dominerede Kolding kampen, og det endte med en fortjent 3-0 sejr til hjemmeholdet. En sejr der aldrig var i fare, og en sejr der kunne have været større, hvis ikke Peter Ravn havde fundet nogle gode redninger frem i løbet af kampen.

Næste kamp er hjemme mod B93 den 29. april kl. 15 på Riisvangen.

Kig forbi – FORZA FREMAD!

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP