Nederlag i lokalopgør

Fredag blev det til efterårets andet nederlag på hjemmebane i lokalopgøret mod Brabrand. Nederlaget blev på 0-3 efter 0-1 ved pausen. Brabrand startede kampen bedst, og fik lagt et fysisk tryk på os. Det medførte en masse dødbolde, hvor udeholdet var stærke. Stik mod spil og chancer fik vi dog tilkæmpet os en stor chance, da Michael Sten testede Brabrands keeper, som klarede flot. Som en logisk konsekvens af de mange dødbolde udnyttede Brabrand en af disse tre minutter inde i 1. halvlegs overtid. Et hjørnespark blev ikke afværget, og riposten blev sparket ind.

Fra 2. halvlegs start sad hjemmeholdet på kampen. Nu blev der spillet mere langs jorden. Desværre skulle der ikke gå mere end 2 minutter før Khaled fik sin 2. advarsel for farligt spil, og dermed marchordre og et tidligt bad til angriberen. Fremad fortsatte dog de gode takter, og havde nu overtaget. Efter 60 min. følte hjemmeholdet – og størstedelen af de 667 tilskuere – sig snydt for et straffespark, da en Brabrandspiller tog den med armen i feltet, men dommerens fløjte forblev til manges undren tavs. Fremad kørte dog på, og var tæt på at udligne kort efter, da Malte Færge sparkede et frispark på undersiden af overliggeren. Fremad pressede på, og det gav Brabrand en omstilling 15 minutter før slutfløjtet, hvor det blev 0-2, og det lukkede kampen. Til slut blev det også 0-3 efter endnu en dødbold. Spillerne havde fortjent mere efter den gode 2. halvleg, men Brabrand var mere kyniske.

Det var et hårdt slag tilbage, men vi skal nok rejse os igen, og det sker allerede på lørdag, hvor vi gæster Odder kl. 15.

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP