Nederlag i lokalopgør!

Efter en tæt og intens kamp endte lokalopgøret mod Brabrand med et nederlag på 2-4 efter 0-1 ved pausen. Vores mål blev sat ind af Daniel Flyger og Mathias Schjødt.
 
Kampen startede meget taktisk og meget af spillet foregik på midten af banen. Brabrand ville ikke så meget og vi kunne ikke så meget, da vi virkede meget sløve og tunge. Første chance kom efter 25 min og der kom Brabrand foran 0-1 efter en god omstilling. Vi kom lidt bedre med og kom frem til et par gode muligheder mod slutningen af halvlegen, men ved pausen stod der 0-1.
 
Der blev talt med store bogstaver i pausen og lavet 2 udskiftninger. Ind kom Khaled Paikar og Morten Bundgaard og vi skiftede system til 4-4-2 og det gav pote allerede efter 5 min. hvor Daniel Flyger fik udlignet til 1-1 på et hovedstød. Vi sad nu på kampen og det så godt ud indtil Khaled slog ud efter en modstander og fik korrekt det røde kort. 
Derfra koncentrerede vi os om omstillinger og der var vi meget farlige. Brabrand havde også et par chancer, men havde svært ved at drage fordel af overtallet og efter 77 min. kom vi foran 2-1 da Mathias Schjødt stiger op over deres målmand og header den ind. 
Der gik dog kun 3 min. så udlignede Brabrand på et rigtigt kludemål med flere kontraer i feltet, men det tæller og nu 2-2. I det 85. min. får Daniel Flyger en hovedstødschance og header på indersiden af stolpen, så der burde vi være foran med 3-2. Men som i sidste uge så kom Brabrand foran 2-3 da uret rundede 90 min. og i det 94. min. blev det 2-4 på et straffespark.
Ærgerligt nederlag igen, men som vi præsterede i 2. halvleg, så ser vi optimistisk frem mod de næste kampe, hvor vi gerne skulle på tavlen. Alle kampene bliver tætte og vi skal lære at være endnu skarpere, da modstanderne er noget stærkere end dem vi mødte i Danmarksserien.
 
Stor tak til The Bawlers og især Jon for et flot pyntet Riisvangen stadion i gult og sort og det nød de fleste af de 483 tilskuere til dagens kamp.
 
Næste kamp er på lørdag hvor vi hjemme på Riisvangen møder Middelfart kl. 15. 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP