Nederlag i topopgør

Det blev desværre til en knebent 1-0 nederlag, da HIK kristi himmelfartsdag, gæstede Riisvangen. Kristoffer Wichmann scorede kampens enlige mål direkte på frispark.

Det var tydeligt at se, at holdet havde lært meget siden det omvendte opgør i Gentofte, hvor Fremad fik ørene i maskinen. Derfor greb holdet også opgaven lidt anderledes an end normalt. Det var et lavt pres fra start og Fremad havde ikke problemer med at lade HIK have bolden.
Hellerupholdet havde ikke nogle problemer med Fremad-defensiven i de første 5-7 minutter af opgøret, men Fremad fik rettet til og samlet holdet. Derfor var det også ekstra ærgerligt at der blev begået et lidt tyndt og i den grad unødvendigt frispark. Dette tog HIKs Wichmann sig flot af, uden chance for Rasmus Henningsen i Fremadburet. Øv!
Fremad bed derefter fra sig og især Morten Bundgaard, var i 2 omgange tæt på udligningen med afslutning på stolpen og en overplaceret afslutning tæt under mål. Desværre, men fair, holdte stillingen til pausen.

I anden halvleg var Fremad klart bedst og virkede mest friske og dominerede på bolden, desværre manglede skarpheden i de afgørende situationer foran målet. Ind ville bolden bare ikke.
Derfor blev det topholdet fra Hellerup IK, der trak sig sejrrigt ud af denne ellers underholdene kamp.

Forza Fremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP