Nederlag mod Thisted

Fredag aften startede en ny sæson, hvor vi spiller om at komme med i oprykningsspillet. Vi startede ud mod Thisted, som er rækkens favorit og det endte med et 1-2 nederlag efter 0-0 ved pausen.

Thisted startede kampen bedst og lagde et tryk på os og der kunne man godt sidde med lidt bange anelser, men vi fik det meste afværget. Kampen blev ikke en skønhedsforestilling, men derimod en masse dueller. I slutningen af 1. halvleg kom vi meget bedre med og kom også til et par ok chancer. I pausen havde vi følelsen af, at vi kunne vinde kampen og de første 10 min. af 2. halvleg sad vi fint på og kom til 3-4 store chancer og på en af dem bragte Mathias Schjødt og foran 1-0. Det fik desværre Thisted til at skrue endnu mere på tempo knappen og vi blev udfordret meget og de udlignede kun 5 min. senere til 1-1. Kampen bølgede frem og tilbage, men efter 65 min. kom Thisted i front da de scorede efter en dyb stikning. Vi forsøgte at satse endnu mere i slutfasen, men kom ikke til de helt store chancer og Thisted havde også nogle omstillinger hvor de kunne have øget til 1-3. Men det blev ved 1-2 nederlaget og spillerne ydede det man kan forvente på nuværende tidspunkt.

Klart at spillet og generelt bnoldomgangen skal være bedre, men det bliver den også og vi skal i ilden allerede tirsdag, hvor Skovbakken venter i pokalen.

Næste turneringskamp er på lørdag, hvor vi tager imod Vejgaard.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP