Nederlag til Jammerbugt

Lørdag d. 24 september blev en dag både Fremad spilere og fans hurtigt vil glemme. Riisvangen var i dagens anledning pyntet med boder til loppemarked og solen skinnede på det hyggelige stadion og de næsten 600 fremmødte tilskuere.

Alt var klar til at hjemmeholdet skulle følge op på første opgør mod dagens gæster i Jammerbugt, hvor det blev til en flot 3-0 sejr, men den gode stemning skulle snart blive mindre god, da Jammerbugt bragte sig foran efter en dødbold i det 23ende minut. Herefter blev det hurtigt både 0-2 og 0-3, som var stillingen efter 45 minutter.

Aarhus Fremad lavede om efter halvleg og skiftede Khaled Paikar og Mads Rønne ind for at styrke offensiven. Det gav en stor chance, men på det efterfølgende angreb scorede Jammerbugt til 0-4, og så var kampen afgjort. Det blev også 0-5 inden dommerens slutfløjt.

Målfesten på Riisvangen var slut men med et skuffende resultat, der skal revancheres i næste weekend, hvor turen går nordpå til Vejgaard. Tak til alle tilskuere og til alle der deltog i loppemarkedet på Riisvangen – det var en fornøjelse!

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP