Nederlag til Kjellerup

Lørdag blev det til et 2-4 nederlag til Kjellerup efter 1-2 ved pausen. Dermed spidser det til med at komme med i oprykningsspillet, men det hele er dog stadig i vores egne hænder.

Kjellerup spiller rigtigt flot fodbold og vi var til dagens kamp ramt lidt på mandskabs siden, da vi måtte lave 4 ændringer i forhold til VSK kampen. Kampen startede meget lige hvor begge hold havde et par chancer til at komme foran, men vi skulle helt hen til det 31. min. før der kom gang i scoringen. Et hjørnespark blev ikke afværget og på riposten kunne Kjellerup gøre det til 0-1. Kun 2 min senere blev det 0-2 efter et flot mål af Kjellerup. Kort før pausen blev det 1-2 på et noget tvivlsomt straffespark sat ind af Mathias Valentin. 

2. halvleg startede vi bedst og burde have udlignet efter en dobbeltchance der først tog stolpen og derefter blev reddet på stregen. I stedet blev det 1-3 efter 75 min. da vi lavede et kluntet selvmål. Andreas Damgaard blev sat på toppen og han fremtvang en reducering efter et hjørnespark til 2-3. Vi pressede på for udligningen, men i overtiden fik Kjellerup en kontra og scorede til 2-4.

Vi mangler lidt pt. overfor vores modstandere og giver alt for let mål væk. Vi er det næstmest scorende hold i rækken men er også det der er gået næstflest ind på.

Næste kamp er på lørdag kl. 14 hvor vi gæster topholdet Brabrand.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP