Nedtakt: Fremad sikrede sig 3 point i forårets første kamp

Aarhus Fremads første kamp i foråret bød på Dalum IF ude. Drengene har haft en lang række træningskampe under forberedelserne til forårssæsonen, og det var klart at se i kampen mod Dalum, hvor Christian Nissen og Emil Hauge begge scorede og sammen med resten af holdet sikrede de første 3 point. Det var ikke meget Dalum kom med, og Nicklas Ullum var godt tilfreds med præstationen: “De kom med det, vi havde indstillet os på, et lavstående og kompakt hold. Vi vidste de ville være svære at bryde op. Vi havde lidt svært ved at gøre det i starten, og de første 20 minutter havde vi lidt problemer med at ramme hinanden. De lukkede rimelig godt ned, men som kampen skred frem, og vi kom over premierenerverne, lykkedes vi med at få spillet højere op på banen og komme i de rum vi ville.”, siger Ullum.

Det taktiske både offensivt og defensivt spillede, og især den defensive præstation var til punkt og prikke. Det var ikke mange gange Dalum testede Elias i målet, og det er noget man som midterforsvar godt kan være ekstra tilfreds med: “Vi holder dem fra rigtig meget. Vi vil gerne være boldbesiddende og være aggressive i vores genpres højt på banen, og det lykkedes vi med. Vi var aflklarede og konsekvente i forsvaret, og vi fik brudt bolden, inden der kom optræk til det helt store. Det er altid en fed følelse at have overskud og et godt fundament. Det gør det lidt nemmere at fokusere på det offensive.”, siger Ullum om den defensive præstation. 

Ullums forudsigelse op til kampen lød på 0-2 og Christian Nissen som den ene målscorer. Det må man bare sige, at Ullum ramte rimelig godt, og det bliver spænende at se, om der er nogen, som kan matche Ullums forudsigelse i de kommende optakte. 

Vores næste kamp byder på Næsby hjemme. Vi spiller som nævnt på ASA’s anlæg lørdag d. 14. marts klokken 14:00. Der vil komme yderligere information om kampen i løbet af ugen. 

 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Ishøj IF

Seneste kamp

1 - 2

Aarhus Fremad vs FC Roskilde

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP