NUL – NUL HJEMME MOD KJELLERUP

Lørdag. d. 12. august var Kjellerup IF på besøg på Riisvangen. Begge hold bliver vurderet til at have gode chancer for at havne i oprykningsspillet, og det var derfor spændende at se, hvordan styrkeforholdet mellem de to hold forholdt sig. Kraftig regn det meste af dagen havde gjort banen tung – noget der irriterede Kjellerup-træner Jonas Dal – mens vejret ikke lod til at have frembragt bekymringer hos Fremad-træner, Morten Mølkjær:        

– Jeg synes, at vi spiller en ok første halvleg og en god anden halvleg. Første halvleg er meget lige og måske med et lille overtag til Kjellerup. Dog var der for mange fejl fra både Kjellerup og os selv – derfor var første halvleg også meget chancefattig, udtaler Morten Mølkjær, inden han fortsætter:

– I anden halvleg bliver vi skarpere i presset og meget mere pågående i vores spil. Vi har gode muligheder ved Mike Vestergaard, Younes Diab og Mathias Valentin, der tvang deres keeper til redninger, og to minutter før tid chippede Jeppe Carstensen bolden på overliggeren. Derudover har vi rigtigt mange standardsituationer, og set i det lys ville vi gerne have trukket os sejrrigt ud af kampen, siger Morten Mølkjær og uddyber:

– Vi havde nogle rigtigt gode perioder i anden halvleg, hvor vi fandt mellemrummene godt, og der blev kombineret hurtigt. Det skal vi fortsætte med at bygge videre på i de kommende kampe samtidigt med, at vi holder vores direkte stil.

Det mildest talt tunge vejr til trods, dukkede små 400 tilskuere op til kampen i lørdags, hvilket virkelig var flot! Vi takker mange gange for den fornemme opbakning. På lørdag går det igen løs på Riisvangen, når FC Sydvest 05 Tønder kommer på besøg, og vi håber at se jer allesammen igen.

DS spillede søndag 1-1 hjemme mod Oure Fodbold Akademi. Michael Rahr Brodersen scorede Fremads mål.

– Det var en hård men velspillet kamp mod et rigtig godt Oure-hold, som jeg vurderer kommer til at spille med helt i toppen, siger DS-træner, Jens Gjesing. 

#ALTID FREMAD – #FORZA FREMAD

 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP