Ny hovedsponsor i Aarhus Fremad: Gin på trøjen og til ganen

Aarhus Fremads spillere får fremover et nyt logo på spilletrøjen.  Njord Gin fra Aarhus er ny hovedsponsor i 2. divisionsklubben.

Som en del af aftalen, har Njord Gin fremstillet en eksklusiv gin til klubben. ALTID FREMAD, hedder den.

»Den er blandt andet lavet på rønnebær, rønneskud og mælkebøtteblomster, der er plukket på Riisvangen,« forklarer Lars Toke Graugaard, der er Master Distiller (MD) på Njord Gin.

Den er destilleret i Njords Gins destilleri, der ligger i den gamle ombyggede og renoverede pumpestation i Njord Krydset på Sydhavnen i Aarhus. Det er frivillige fra Aarhus Fremad, der har hjulpet med at tappe ginen og sætte labels på. I første omgang er der produceret 300 flasker.

»Vi vil gerne støtte op om det lokale i Aarhus. Og desuden virker Aarhus Fremad som en klub, der bobler af innovation og virkelyst. De vil gerne gøre tingene lidt anderledes, og det passer godt til os,« siger Lars Toke Graugaard.

Der er også en anden grund til, at Njord Gin gerne vil på spilletrøjerne hos en lokal fodboldklub i Aarhus. Der er en naturlig sammenhæng med byens superligaklub AGF, som er den kommende modstander i pokalturneringen.

»Njord er navnet på den nordiske frugtbarhedsgud, som nu kommer på maven hos Aarhus Fremad. AGF løber rundt med Ceres, der er navnet på den romerske frugtbarhedsgudinde. Det er en sjov dyst mellem de to guder, som bør afgøres på fodboldbanen,« siger Troels Præst Andersen, der også er Master Distiller (MD) af Njord Gin.

Hos Aarhus Fremad er man meget glad for aftalen. Hvis de 300 flasker bliver solgt, kan der produceres mere fra Njord Gin, hvis Aarhus Fremad hjælper med at plukke de nødvendige urter på Riisvangen.

»Vi har fået et produkt i meget høj kvalitet fra en lokal virksomhed, der tør tænke anderledes. Vi er desuden stolte af, at vi nu har en gin, der bl.a. er lavet på bær og planter fra Riisvangen, hvor vi spiller vores hjemmekampe,« siger Mikkel Sønderup, der er bestyrelsesmedlem i Aarhus Fremad.

ALTID FREMAD vil officielt blive præsenteret i forbindelse med klubbens hjemmekamp imod Vejgaard lørdag den 29. september på Riisvangen.

Den nye gin ALTID FREMAD kan nydes ren, i en gin tonic eller cocktail. Vedhæftet foto til fri afbenyttelse.

For yderligere info kontakt:

Lars Toke Graugaard, Master Distiller (MD), Njord Gin: 2367 2413

Mikkel Sønderup, bestyrelsesmedlem Aarhus Fremad: 4019 5511

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP