Ny sponsor i Aarhus Fremad

Vi er glade for at annoncere, at vi har fået en ny sponsor. Denne gang er det Bygma Risskov som har sagt ja tak til at være en del af Fremad familien

Peter Bjerre, Bygma siger om samarbejdet: ”Vi er glade for at kunne gøre en forskel lokalt. Fremad har gang i et spændende projekt med unge spillere og hele setup´et omkring klubben med engagerede og kompentente personer i baglandet. Desuden giver sponsorat værdi i den personlige relation igennem netværket og så giver det mulighed for at tage kunder med til VIP-arrangement, som er godt sat op og passer til Fremad.”

”Bygma har igennem sit sponsorat sørget for, at der er kommet plader op hele vejen rundt om banen, hvor der pt mangler eksponering for andre sponsorer. Dette initiativ er med til at synliggøre en eksponeringsmulighed for andre sponsorer, så de kan vise deres logo frem foran de næsten 600 tilskuere i gennemsnit og TV via Ekstrabladet. Vi er glade for Bygma er med på ideen omkring denne udvikling og ser frem til et godt samarbejde” siger Andreas Damgaard sponsoransvarlig i Aarhus Fremad.

(Billedet: Peter Bjerre, Bygma Risskov)

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP