Nyt fra klubben

Et lille ønske fra direktøren bragt i lørdagens kampprogram til kampen mod B93 – har du lyst til at give en hånd, så kontakt os endeligt – vi bukker og takker for alt fra en halv time, og lover det er hyggeligt :

I dag er hele familien med til kamp på Riisvangen. Det er blevet en tradition. Børnene hjælper i kiosken, hænger ud og leger, mens undertegnede forsøger at afvikle kamp og snakke med frivillige, sponsorer og tilskuere. Vi bruger hveranden lørdag på Riisvangen sammen med Erik i speakertårnet, Gustav og Hans i boden, Lasse ved indgangen, Birte og Jytte i kiosken og en god flok andre frivillige. Vi har oplevet hvor vigtigt et fællesskab, det er. Hvor vigtigt det er at komme ud og opleve noget og gøre noget sammen. Det tror jeg gælder for alle mennesker, og det er det, en kamp på Riisvangen kan, og faktisk kan den det i utrolig høj grad.

I starten var det nogle gange svært at få børnene overbevist. Ipad’en trak, vennerne ville lege, men så tog vi vennerne og ipad’en med. I starten havde jeg også lidt svært ved at bede mine venner og andre om at hjælpe til kampene, men det har jeg heller ikke længere, for jeg kan jo se, at de hygger sig, når de kommer. Så drikker vi en øl eller en kop kaffe, mens vi gør grillen klar. Ved grillen eller i boderne får man snakket med masser af mennesker, og det er sgu hyggeligt, for folk er i godt humør.

Vi vil rigtig gerne gøre kampene på Riisvangen til et samlingssted for klubbens medlemmer, for studerende, for naboerne – og for hele Aarhus, og vi synes, at vi er godt igang. Her kommer næsten 500 hver gang, men vi drømmer om at kunne fordoble det tal – det ville være unikt og fedt for alle dem, der kommer til kampene. Men vi mangler hænder. Vi mangler mennesker, der vil bidrage til fællesskabet. Vi mangler studerende til at hænge plakatter op og skænke en fadøl. Vi mangler forældre til at sælge et glas popcorn eller sætte en slack-line op til alle børnene. Vi mangler nogle, der har lyst til at bruge deres viden og kompetencer til sammen med os at udvikle en super fed klub.

Og så tilbage til mig selv, og mine børns foreningsliv. Jeg tror, at det der afholder mig fra at bidrage i mine børns basketklub er, at det er uoverskueligt. Jeg ved ikke helt, hvad jeg kaster mig ud i og forpligter mig til, og det skulle jo helst ikke blive for meget, da jeg har nok i forvejen. Samtidig kan jeg også tænke tilbage på min egen barndom, hvor mange af mine bedste minder er fra min egen fodboldtid. Her fik jeg oplevelser, venner for livet, fællesskab, slush ice og meget mere – de oplevelser skal mine børn også have! Det vi ønsker os er alt fra at hjælpe til en hjemmekamp til at hjælpe til ti. Til at hente 20 plakatter og sætte dem op på ens studie eller arbejde. Til at gå en runde inden kampen begynder for at sælge et par kampprogrammer – for hvis vi er mange, så er det ikke meget tid hver enkelt skal bidrage med, men vi lover, at det kommer rigtig mange tilgode – også en selv.

Og husk så, at der er masser af håndlavede ”Fremads Stærke” på grillen og brød fra Lokalbrugsen Vorrevangs bageri. Der er popcorn til en flad 5’er og kolde drikkevarer i boderne. Alt er serveret og solgt af nogle af Fremads Helte – så giv dem et klap på skulderen, når du handler.

Velkommen til gæsterne fra B93, til dommerne og ikke mindst til alle tilskuere på Riisvangen. God kamp.

FORZA FREMAD!

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP