Ok indsats ikke nok til point

Lørdag var vi på langfart til Thisted og det endte med et nederlag på 1-3 efter 0-2 ved pausen. Vores mål blev sat ind af Esben Lauridsen.

Vi startede kampen fint og vores boldomgang var god. Vi kom også til et par hjørnespark, men var ikke farlige. Thisted lurede på omstillinger og standard situationer, og det var på sådan en de kom foran. En høj bold kom ind i feltet og den fik vi ikke clearet og dermed 0-1. I den situation kom Mads Østergaard til skade og inden vi havde fået sat en ny mand ind blev det 0-2. Målet burde dog ikke være anerkendt, da linievogteren vinkede for offside, men tog flaget ned igen. Hvorfor kunne han ikke svare på. Thisted var i den periode i teten, men de sidste 10 min. inden pausen blev vi nærgående og det lovede godt for 2. halvleg.

Men Thisted kom klart bedst ud fra pausen og kunne have bragt sig foran 0-3, men fik ikke scoret og ud af ingenting fik vi reduceret til 1-2. Et godt indlæg fik Esben headet ind, og vi var nu med i kampen. Kort efter har vi en stor chance for at udligne, men vi manglede skarpheden i de afgørende situationer. I stedet blev det 1-3 efter 60 min. igen ved sløset forsvarsspil.

Vi lavede en dobbelt udskiftning og fik nu sat tryk på Thisted. Vi fik også nogle chancer men Thisted havde også muligheder den anden vej. Dermed sluttede det 1-3 og ingen point med hjem til Århus.

Vi skal fastholde vores spil som er blevet meget bedre, men i forsvaret skal vi være noget mere kyniske, og så skal vi nok få de point der skal til, for at komme med i oprykningsspillet.

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP