Oprykningsspil 2017 for Aarhus Fremad

Så er kampprogrammet for oprykningspillet i foråret 2017 klart. Dvs. at der kan stadigvæk flyttes lidt rundt på kamptidspunkter men det bliver indenfor de angivne weekender. Riisvangen ligger pt. i vinterdvale, men der er sat vand over til et hektisk forår for Riisvangens sort/gule drenge med 16 kampe på 80 dage og der er ingen tvivl om at der bliver brug for en bred trup. Claus Christiansen glæder sig især til hjemmekampene og siger: ”Vi skal have gjort Riisvangen til et fort igen med den gode stemning som vores tilskuere laver”. Om truppen fortæller han, ”at det allerede ligger fast at Nicklas Ullum og Khaled Paikar skal ud og rejse, men at der både kommer lidt tilgang + Mathias Schjødt er klar igen efter næsten et års skadespause”.

Ellers ser programmet rigtig spændende ud da vi starter sæsonen ude mod Hvidovre og slutter den af ude mod Brønshøj. To af de helt store traditionsklubber i Danmark. For Mads Rønne bliver det en ekstra oplevelse da udekampen mod Hvidovre også er mødet med hans tidligere klub: ”Hvidovre ude er en fed start. Det er altid sjovt at møde sin gamle klub og kammerater. Hvidovre har ambitioner om 1. Div. så nu må vi forberede os godt henover vinteren og være 100% klar til sæsonstarten. Jeg er helt sikker på at vi godt kan slå dem, og jeg vil se frem til at spille mod min gamle ”Bieber-makker”, Frederik Krabbe”, siger Mads Rønne. 

Vi tror det gælder for alle, både hjælpere, ledelse, ”Bawlers”, ”Hjørnebanden”, sponsorere + alle de tilskuere eller naboer der bare har deres naturlige gang på Riisvangen, at vi bare glæder os til d. 18. marts hvor turen går til ”Kæmpernes Arena” i Hvidovre (ja, det hedder deres Stadion faktisk), samt den efterfølgende hjemmekamp på Riisvangen d. 25. marts mod Marienlyst.

Vel mødt til et forrygende og spændende forår på Riisvangen. Vi er måske nok lidt bagud på pointskontoen, men en hjemmebane iklædt i gult/sort vil hjælpe os godt på vej.

Se hele programmet her

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP