Optakt: Aarhus Fremad – Brabrand

Der er nu spillet 12 kampe i 2. divisionspulje 1 og Fremad har hentet 5 sejre, 5 uafgjorte og kun to nederlag samtidigt med at holdet nåede målsætningen ved at komme til 3. runde i pokalen. 1. divisionsnedrykkerne Brabrand har ligeledes spillet 12 kampe, hvor 7 er vundet, 3 uafgjorte og også kun 2 er tabt. Brabrand har vundet samtlige 5 udekampe.

Over den seneste periode har Brabrand haft den interne overhånd, da det ikke har lykkedes Fremad at besejre Brabrand siden d. 23. maj 2012 hvor Michael Nørgaard, Peter Rask Jensen, Sebastian Sørensen og Lennart Kruse sørgede for en 4-1 Fremad-sejr. Senest de to mandskaber mødtes på Riisvangen, var en testkamp i sommeren 2017, hvor Fremad vandt 3-1.

Til opgøret mangler Fremad stadigvæk Mike Vestergaard, der er ude med en ledbåndsskade samt Esben Lauridsen, der blev fiberskadet i Kjellerup – en skade, der holder ham ude for sæsonen.

Vi har mødt cheftræner Morten Mølkjær til en snak om lokalopgøret.

Hvad er dine forventninger til kampen?

  • Jeg forventer at vi kan gå ud og leverer en god præstation igen. Vi har i den seneste periode leveret meget stabilt og virkelig løftet vores bundniveau. Vi havde en enkelt kamp mod Vejgaard, hvor vi ikke ramte niveau, men her vandt vi alligevel, det siger noget om holdets moral.

Hvad mener du når, du siger ”holdets moral”, hvordan kommer det til udtryk?

  • Jeg mener at det er nogle drenge, der løber og kæmper for hinanden uanset hvordan det går i de givne perioder i den enkelte kamp. Dette kommer af en blanding af den hårde interne konkurrence og det udviklingsrum vi forsøger at skabe for spillerne individuelt, hvor alle får lov at komme til orde og give deres besyv med og på den måde få indflydelse på udviklingen af holdet, fortæller Mølkjær.

Hvad er dine tanker om Brabrand?

  • Det er stærkt hold, der ved hvad de skal gøre på banen både offensivt og defensivt. Som regel spiller de 4-4-2. I det første opgør var de ikke vilde med at have bolden i bagkæden og smed den hurtigt op i hovedet på vores stoppere hvorefter de er meget ”på” omkring andenboldene. Vi skal være opmærksomme på de defensive standardsituationer, hvor de har været skarpe.

Hvordan skal vi slå Brabrand?

  • Det skal vi ved at bruge nogle af de ting, vi har fået lagt i værktøjskassen siden sidste gang vi mødte dem, samt bruge vores dygtige spillere til at skabe overtal centralt. Derudover skal vi også gøre det vi gjorde i Dalum i perioder, nemlig accepterer at forsvarspillet også er en del af fodboldspillet, slutter Morten Mølkjær.

 

Aarhus Fremad – Brabrand har kampstart lørdag kl. 14.00 på Riisvangen.

 

Forza Fremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP