Optakt: Aarhus Fremad – FC Svendborg

Lørdag eftermiddag klokken 15 på Riisvangen tørner Aarhus Fremad og FC Svendborg sammen i et opgør, der kan give Fremad et afgørende skridt væk fra bunden. Fynboerne ligger i øjeblikket nummer 13 med ét point over bunden og skal derfor have point med hjem for at holde trit med midterholdene.

 

Selvom det noget overraskende kun er blevet til 11 point i 12 kampe for klubben fra Sydfyn vil Fremad ikke hvile på laurbærene ifølge cheftræner Jesper Tollesen:

 

”Det er faktisk et af de hold, der har overrasket mig negativt. På papiret har de en utrolig stærk trup. De kampe jeg har set dem spille har været meget tætte, og det er lige meget, om det har været bund- eller tophold. Derfor forventer jeg også en meget tæt kamp, hvor vi skal være på dupperne.”

 

Træner Tollesen fremhæver især FC Svendborgs midterforsvar, hvor Kasper Kruse og fyrtårnet Jesper Mikkelsen huserer. Begge beskrives som yderst rutineret og meget stærke i luftspillet. Derfor bliver koncentrationen i dødboldsituationerne meget afgørende for kampens udfald.

 

En af nøglerne vil være at få lukket ned for fynboernes midtbanespiller Jacob Rasmussen, der tidligere har spillet i OB og Frederica. Med et stort løbepensum, godt spark og en stor pose rutine spiller han altid en afgørende rolle for FC Svendborg.

 

Forsvaret skal være meget opmærksomme på FC Svendborgs Sandro Spasojevic, der ligger nummer to på topscorerlisten i 2. division Vest med 7 scoringer. Han beskrives som en af de bedste angribere i 2. division ifølge Jesper Tollesen.

 

Tollesen forventer en meget tæt kamp til trods for hjemmebanefordelen. Dagsformen vil blive altafgørende, og alle 11 spillere skal derfor yde sit bedste for at hive 3 points hjem på Riisvangen.

 

Med en sejr kan Aarhus Fremad ryge op på 19 point og ende i den fornuftige ende af tabellen.

Forza Fremad!

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP