Optakt: Aarhus Fremad – Middelfart

I morgen går det løs mod Middelfart Fodbold i endnu en ualmindelig vigtig kamp. Vi er efter sidste uges uafgjorte resultat mod Ringkøbing igen kommet efter Marienlyst i tabellen, og derfor er det vigtigt, at der kommer rigtig mange på Riisvangen i morgen.

Middelfart Fodbold er en af denne sæsons oprykkere, men på trods af det har de gjort det ganske fornuftigt. De ligger i øjeblikket på en solid niende plads i 2. division Vest, hvor de har samlet 33 point sammen.

Middelfart består af en lang række af unge gutter, hvoraf flere har haft ungdomsår i i fyns vel nok største talentfabrik, OB.

’Byens nr. 2’ er top-tændte på at gå ud og levere en indsats, der kan sende os tilbage i toppen af rækken. Vores direkte rivaler, Marienlyst, skal en tur til Skanderborg, som traditionelt spiller noget meget kompakt fodbold, og det håber vi selvfølgelig kan sætte en stopper for Marienlysts målmaskine.

Kampen i morgen mod Middelfart starter klokken 15.00 på Riisvangen. Vejrudsigten ser fremragende ud, så mød op og støt drengene i kampen om oprykning.

Forza Fremad.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP