Optakt: Aarhus Fremad – Næsby

Aarhus Fremad er inde i sæsonens dårligste stime med kun 2 point i de sidste 3 kampe. Onsdag aften skal skuden vendes mod Næsby

Af Thomas Holm Nielsen

Efter en sløj åbning på foråret ligger Aarhus Fremad nu 5 point fra oprykning. Det skal der gerne laves om på, og onsdag aften kan Byens Nr.2 tage først skridt mod genrejsning hjemme mod Næsby.

Assistenttræner Christian Byskov ser frem til Næsby-kampen, der som regel giver nogle meget seværdige kampe.

”Det er normalt nogle tætte og gode kampe vi spiller mod Næsby. Vi er to hold, der kan spille rigtig god fodbold når det kører,” siger Christian Byskov.

Sidst de to hold mødtes vandt Aarhus Fremad overlegent 5-1. Det ligger Christian Byskov dog ikke alt for meget i, da en tidlig udvisning til Næsby ændrede kampens udfald.

”Indtil udvisningen var det en meget lige kamp sidst. Det bliver nok ikke 5-1 i morgen, men mindre kan også gøre det. Men det bliver nok den samme måde vi kommer til at spille på som sidst, med en mere direkte form for fodbold,” siger Fremad-assistenten.

Og netop det store nederlag håber Næsby-angriberen, Jeppe Hansen, på at viske væk. Han håber på revanche.

“Vi var uheldige og fik et rødt kort efter 20 minutter, som slog os ud. Denne gang skal vi være klar fra start, for vi ved, at det er svært at spille på Riisvangen,” siger han.

Jeppe Hansen peger på Næsbys kombinationsspil som en af holdets store styrker, og kan de udnytte det, tror han på en smal 1-0-sejr til gæsterne. Jeppe Hansen selv sidder over i kampen pga. en skade i baglåret.

Starter på en frisk

Aarhus Fremad skal prøve at genskabe noget af deres momentum fra efteråret, derfor er holdet blevet enige om, at Næsby-kampen er en frisk start.

”Vi havde en rigtig god snak i går til træning, hvor vi lige fik renset luften. Det var rigtig godt for os, og nu starter vi foråret på en frisk”, udtaler Christian Byskov.

Aarhus Fremad er karantænefri til Næsby kampen. De må dog stadigt undvære Mathias Valentin og Anders Brøchner Poulsen, der er ude med skader, mens Michael G. Pedersen er tvivlsom til kampen.  

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP