Optakt Aarhus Fremad – Viby IF

Så er der dækket op til sæsonens andet lokalopgør for Aarhus Fremad.

Lad det være sagt med det samme. Lokalopgør er altid en speciel størrelse og kampene er fuldstændigt uforudsigelige, uanset hvor de to hold befinder sig i tabellen. Årsagen er naturligt nok, at der står langt mere end tre point på spil – nemlig æren og håneretten i månederne indtil man mødes på grønsværen igen.

Denne gang kan vi ikke frasige os favoritværdigheden. Vi er et etableret hold i 2. Division Vest, mens Viby er oprykkere og knapt har fundet fodfæste på dette niveau efter en tredjedel af turneringen er afviklet. En målscore på 5-30 og lutter nederlag taler sit tydelige sprog.

Det må imidlertid ikke blive en sovepude for Aarhus Fremad. Der er mange faktorer, der taler for, at vi vil blive vidne til en jævnbyrdig kamp lørdag eftermiddag. Viby tørster efter point og ingen tror vel på, at de går gennem turneringen uden point eller sejre? Trods 10 nederlag i lige så mange kampe, har der været mange jævnbyrdige opgør mod vores nærmeste rivaler i tabellen – og endelig er det den gamle Fremad-dreng Henrik Gudmansen (bedre kendt som Manse), der står i spidsen for gæsterne fra sydbyen. Manse kender Aarhus Fremad ud og ind, både klubben og holdet. Han er en flittig gæst på Riisvangen til hjemmekampene, og han giver sig helt sikkert ikke frivilligt i kampen om magten og æren – og de tre point …

Vi ses lørdag kl. 15:00 på Riisvangen Stadion!

 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP