OPTAKT: AARHUS FREMAD VS RINGKØBING

I sidste uge gav Jammerbugt FC Fremad-spillerne noget at tænke over i bussen, da de hjemme sejrede 4-1 og på den måde tildelte de sort -og gulstribede fra Riisvangen sæsonens første (og forhåbentligt sidste) nederlag. Allerede i morgen venter så endnu en vigtig kamp, hvor Fremad får mulighed for genrejsning, når Ringkøbing gæster Riisvangen. Senest de to hold mødtes blev det til en udesejr til Aarhus Fremad på 0-1. Christian Lauenborg scorede kampens enlige mål på et flot langskud.

– Jeg synes egentligt, at Ringkøbing står godt til os. Jeg håber, at vi kan lykkes med vores gameplan for kampen i morgen og få det samme overtag, som vi havde derude i sæsonens første kamp, udtaler cheftræner Morten Mølkjær forud for morgendagens kamp.

Spurgt ind til om træningen i den forgangne uge har båret præg af at skulle ændre nogle ting i forhold til Jammerbugt-kampen, svarer Mølkjær.

– Vi lukkede Jammerbugt opgøret ned i mandags og har ikke kigget tilbage siden. Vi skal fortsætte fremad. Så vi har ikke gjort så meget anderledes. Fordi vi taber en kamp, vel at mærke den første af syv, skal man ikke gå i panik.

Skader: Sebastian Skouboe, Martin Thomsen, Esben Lauridsen, Morten Bundgaard, Lars Troensegaard

Aarhus Fremad har udtaget følgende trup til opgøret:

Can Dursun – Rasmus Henningsen – Asger Hausted – Michael Sten – Andreas Damgaard – Martin Frandsen – Malte Færge – Nicolai Laursen – Lasse Nørdam – Nicklas Ullum – Mathias Nygaard – Mathias Valentin – Mike Vestergaard – Rasmus Raul Raahauge – Michael Brodersen – Khaled Paikar

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP