Optakt: B93 kommer forbi Riisvangen til en spændende duel

Hvem: B93
Placering: 3. pladsen (15 point i 8 kampe)
Hvor: Riisvangen
Hvornår: Lørdag d. 24/10, 14:00

Endnu en stor udfordring venter os i 2. Division, når vi i morgen byder gæsterne fra B93 op til dans. B93 har haft en god start på efteråret, hvor de har vundet 5 ud af deres 8 kampe. Man kan forvente, det er et hold, som kommer med selvtillid, og det kan blive et rigtig interessant opgør, vi står overfor, på Riisvangen i morgen.

Vi har drøftet kampen med Emil Obitsø, som understreger vigtigheden i en sejr i morgen:

”En sejr vil betyde rigtig meget, så vi kan komme efter, hvad vi gerne vil. Det er at spille med i toppen, hvor det er sjovt. Når de så ligger nr. 3, er det naturligvis nogen, som vi skal hente point på. 3 point vil betyde rigtig meget i forhold til at komme tættere på det mål, vi har om at spille med om oprykning.”

B93 er som sagt et hold, som er kommet godt fra start. Modstanderen, og den udfordring vi står overfor, er blevet vendt i truppen. Obitsø sætter ord på, hvad det er for en modstander, vi skal ud og tage point fra:

”Jeg forventer, vi skal ud og møde et stærkt hold, som kender deres kvaliteter, og som gerne vil frem i banen. Det skal vi selvfølgelig være klar på og kunne stå imod. Samtidigt skal vi spille vores spil og ikke gå på kompromis. Jeg tror, B93 adskiller sig på det punkt, at de kommer flyvende ud og vil spille noget offensivt fodbold, hvorimod nogle af vores tidligere modstandere har været mere afventende og stået mere dybt.”

Det kan altså blive en lidt anderledes affære, vi står overfor i morgen, end vi har oplevet tidligere på sæsonen. De ligger pt. over os i tabellen, men det er ikke nødvendigvis relevant for forberedelserne og den indstilling, truppen har pådraget sig op til kampen:

”Det betyder ikke noget, de ligger over os i tabellen. Vi går til opgaven, som vi ellers altid gør. Vi prøver at forberede os så godt som muligt på modstanderen, og så skal vi ud og spille vores eget spil, når vi selv er på kuglen,” fortæller Obitsø.

Vi kommer fra et svært derby på udebane mod Brabrand, hvor vi formåede at udligne til 1-1 hen i 2. halvleg, hvorefter vi havde mulighederne for at snuppe sejren. Det formåede vi desværre ikke, men der er klart lyspunkter at tage med fra sidste weekends opgør:

”Vi skal se om vi kan finde den samme tænding, som vi havde fra starten af mod Brabrand, hvor vi ikke trækker os i nogen dueller, og gør alt for at vinde bolden, også lige når vi har mistet den. Så tændingen skal vi have med, så har vi gode muligheder, hvis vi går i flæsket på dem. Derudover skal vi holde vores aftaler i det offensive koncept, vi har. Vi skal over kanterne, men også forsøge at komme igennem på midten mere. Så skal de bare lægge den ind oppe foran.”

#forzafremad #dsng

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP