Optakt: Bech og holdet er klar på Oure

Hvem: SfB Oure
Placering: 13. pladsen (7 point efter 10 kampe)
Hvor: Fynske Bank Arena Høje Bøge
Hvornår: Lørdag d. 7/11, 13:00

Endnu en udfordring venter, og denne gang er det fynboerne fra Oure, som vi gæster i morgen. Efter en tæt, velspillet kamp i sidste weekend mod rækkens nuværende bedste hold og nr. 1, Jammerbugt, er holdet klar til at få tre vigtige point med hjem i morgen. Christian Bech er i denne uge med i optakten, og han er overbevist om, at der skal leveres i morgen:

”Vi har set, at Oure er et rigtig godt hold offensivt. De kan godt lide at have bolden og spiller med stor kreativitet i deres offensiv, angriber med mange folk og ligner et meget spændende hold. Defensivt har de nogle mangler, som vi forhåbentligt kan udnytte. Vi har ikke selv været inde i en resultatmæssig god periode, så vi ved, det ikke har nogen betydning, hvor de ligger i tabellen. Jeg ved, fra hvad vi har set, at det er et rigtig godt hold. Så selvom de ikke har vundet de sidste par kampe, har det ikke noget at sige. Vi undervurderer ikke vores modstandere, men vi tror samtidigt på os selv. Det bliver en spændende kamp.” fortæller Bech om modstanderen i morgen.

Sidste uge bød som nævnt på Jammerbugt, hvor holdet ifølge Bech leverede en ganske god præstation, og det medfører naturligvis, at der er ting, som skal føres videre til kampen i morgen:

”Jeg synes, vi spillede en utrolig god kamp set over 90 minutter. Vi lykkedes med de ting, vi gerne vil. Vi får etableret vores spil højt på deres bane og får produceret nogle okay store chancer. Så det er noget af det, vi skal tage med fra kampen, og som vi har arbejdet med. Vi vil gerne sætte spillet højt på deres bane, presse højt, tage styringen i kampen og få præmisserne over på vores side.”

Det er ingen hemmelighed, at resultaterne ikke har været dem, som vi har ønsket os. Det er dog ikke ensbetydende med, at der mangler gejst eller målrettighed ifølge Bech:

”Vi gør stadig de samme ting, som vi plejer, fordi vi ved, det på sigt flytter os som hold og som spillere. Så vi har stadig en stor tro på, at de principper, trænerstaben bringer, nok skal give resultater. Hvis vi ændrer på det nu, så mister vi det koncept, som har virket utroligt godt for os, både i sidste sæson, men også i store dele af denne sæson. Det er lige den sidste skarphed, vi føler, der mangler. Både på den sidste tredjedel, og så også det med at få tippet marginalerne over på vores side. Når det kommer, så tror jeg, det her vender rimelig hurtigt. Jeg synes stemningen er god. Der er ingen, der hænger med hovedet eller har ondt af sig selv. Det skal vi heller ikke have, for så bliver det bare værre. Vi tror på os selv, og jeg er sikker på, det nok skal give afkast her de sidste 3-4 kampe, vi har, inden vinterpausen.”

En sejr vil naturligvis betyde meget i morgen:
”Hvis vi kan få tre point mod et god hold som Oure, så giver det selvfølgelig noget selvtillid og en yderligere bekræftelse i, at tingene kan lade sig gøre. Tre point vil betyde utroligt meget, og det skal vi også ud og have i morgen.”

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP