Optakt: Brønshøj gæster Riisvangen i endnu en vigtig kamp i jagten på 1. pladsen

Hvem: Brønshøj BK

Placering: 8. pladsen

Hvor: Riisvangen Stadion

Hvornår: Onsdag d. 24. juni, 19:00

Endnu en sjællandsk klub gæster i morgen Riisvangen. Denne gang er det Brønshøj, og det er, som samtlige seks slutspilskampe, en ekstrem vigtig affære. Det var en suveræn præstation, holdet leverede i lørdags mod førstepladsen, og det har medført, at der kun er 2 point mellem os og FC Helsingør. Det er ekstremt tæt, og det er derfor vigtigt, at holdet fortsat er velspillende mod Brønshøj.

Vi har snakket med Simon Bækgård, og han lægger ud med at fortælle om vigtigheden af sejren i lørdags: “Hvis man kigger på tabellen, var det rigtig vigtigt, at vi henter 3 point mod Helsingør. Udover, at vi kommer tættere på dem, så giver det et godt boost i truppen og en god fornemmelse for, at det kan lade sig gøre at hente dem. Der er kun 2 point op, og det er altså ikke umuligt at hente. Hvis ikke vi havde vundet, havde det set svært ud.”

Bækgård er ny spiller i Aarhus Fremad, men det er pga. den trælse situation for alle i fodboldverdenen, coronavirus, ikke blevet til mange kampe for Bækgård i fremadtrøjen. Det var derfor også hans første kamp på Riisvangen mod Helsingør, og det sætter han nogle ord på: “Det var stort. Selvom der kun måtte komme 300, synes jeg, man kunne fornemme, hvordan det ville være for fuldt hus. De 300 gjorde rigtig god figur. Det giver bare en ekstra dimension at spille på hjemmebane, når der er opbakning, især når man laver en god aktion, eller holdet får en god chance. Kampene har selvfølgelig samme betydning, som hvis der ikke var tilskuere, men det giver bare lidt mere.”

Om tilværelsen i Fremad fortæller han: “Jeg er rigtig glad for at være her. Jeg ærger mig over de ekstra kampe, der er gået spildt, men det nytter ikke at gå og være sur over. Jeg nyder de kampe, jeg får. Derudover er vi i den sjove ende af tabellen, og det er noget tid siden, jeg har prøvet det, så det er virkelig sjovt. Jeg er blevet taget rigtig godt imod. Det er en ung trup med mange på min egen alder, og det har været med til, at det har været nemmere at falde til. Man kan snakke med alle, og det er virkelig blevet til nogle gode samtaler med folkene i og omkring klubben.”

Brønshøj er modstanderen i morgen, i hvad der nu begynder at blive et hektisk program med ca. to kampe i ugen. Om den kommende modstander, siger Bækgård: “Vi har alt at spille for. Vi skal ud og jagte 3 point. Når vi henter 3 point, som vi gjorde i weekenden, så skal vi ud og følge op på det og få 3 mere. Vi skal ud og være dominerende. Det er os, der har noget at spille for, og det skal vi vise. Vi har lige nu ikke så langt til toppen, og hvis de smider point, så vil vi ærgre os, hvis vi ikke gør vores arbejde i morgen.”

Forudsigelse:
“Jeg tror, vi tager dem 2-0. Nissen skylder en, og så tror jeg, at Emil Hauge sagtens kunne putte en ind.”

Hvis du skal på Riisvangen i morgen, så læs desuden følgende link med information om praktiske forbehold og retningslinjer: https://www.aarhus-fremad.dk/nyheder/tilskuerinformation-til-aarhus-fremad-fc-helsingoer-2/

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP