Optakt: En svær udebanekamp venter i det nordjyske

Hvem: Thisted FC

Placering: 6. pladsen (6 point efter 4 kampe)

Hvor: Sparekassen Thy Arena

Hvornår: Søndag d. 27/9, 13:00

Vi møder på søndag Thisted, hvor der skal kæmpes om tre svære point. Det nordjyske hold har haft en nogenlunde start på sæsonen. De kommer fra et nederlag, og der forventes, at de er ude på at revancere det nederlag, de log hjemme, efter de mødte B93 i søndags. Vi mødte selv i lørdags VSK, som resulterede i et enkelt point på Riisvangen. Det er derfor klart, at Fremad selv har en revancering at skulle foretage sig.
Vi har i forbindelse med kampen fået en snak med vores nye keeper, Thomas Hagelskjær, om sin start på sæonen og modstanderen på søndag. Han lægger ud med at sætte ord på nogle af de ting, som vi skal tage med fra kampen mod VSK:

“Vi skal være endnu bedre på bolden, end vi var i lørdags. Vi skal turde at spille mere og ikke lade os stresse, selvom modstanderen gør, hvad de kan, for at forhindre os i at spille, som vi gerne vil. Vi skal tro på os selv og turde at gøre de ting, vi har aftalt, også selvom det er svært, vi er presset og mangler overskud. Om vi skal holde et resultat eller jagte et, så skal vi uanset holde fast i de ting, vi ved, vi er gode til.”

Thisted er ikke helt ukendt farvand for den 25-årige keeper:

“Jeg mødte Thisted for nogle år siden, da jeg var i Vejle, hvor de var i 1. Division. Det er et godt hold med et godt koncept, der er gode til det, de gør og vil. Det skal vi være forberedte på,” siger Hagelskjær om sit kendskab til modstanderen på søndag. 

Thisted kommer fra et nederlag, og tilspurgt, hvordan Fremad skal forholde sig til Thisteds situation og nuværende form, siger Hagelskjær:

“Det er selvfølgelig svært at spå, hvordan de kommer efter et nederlag. Det kan være en motivation for dem at gå ud og revancere sig, som vi også gerne selv vil efter en lunken præstation i lørdags. Vi skal have fokus på os selv og passe vores eget, så er jeg sikker på, vi kan tage et resultat med deroppe fra, uanset hvordan de kommer.”

Hagelskjær kom for lidt over en uge siden og er hurtigt kommet i aktion for Aarhus Fremad. Han fortæller selv lidt om sin første uge i klubben: 

“Der har været fart på, men det har været en spændende uge. Jeg kom hurtigt i kamp. Folk har været gode til at tage imod, hjælpe en på plads og få sat mig ind i aftalerne. Det har været fedt at komme i gang. Aarhus Fremad er en sindssyg fed klub at være en del af. Jeg glæder mig bare til endnu mere nu.” 

Som skrevet i forbindelse med Hagelskjærs offentliggørelse, er Hagelskjær en Aarhusdreng og har sågar været på Riisvangen før som tilskuer. Det var derfor specielle omstændigheder for keeperen, da han selv fik lov til at spille på Vangen: 

“Det var selvfølgelig sjovt at spille på Riisvangen. Der er et fedt liv, og det var også en dag med solskind, som det nu altid er på Vangen – har jeg ladet mig fortælle. Jeg håber bare snart, der bliver åbnet op, så der kan komme endnu flere mennesker og støtte os, så der kan blive fest og glade dage derude.”

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP