Optakt: FC Sydvest – Aarhus Fremad

Aarhus Fremad drager i dag til Tønder, hvor de skal krydse klinger med fusionsklubben FC Sydvest.
Sønderjyderne ligger i bunden af rækken på en 12. plads, kun to point fra stregen. De har dog med deres pokalkamp vundet tre kampe i streg, så de bliver ikke nogen nem opgave for aarhusianerne.

Sidst Fremad besøgte FC Sydvest, blev det til et uafgjort resultat, men Tønder Stadion er ikke det mest skræmmende sted at spille. Klubben har kun har hentet syv ud af 15 mulige point på deres hjemmebane.
Aarhus Fremad har også til gode at tabe til sønderjyderne, da det er blevet til sejr og uafgjort i deres to tidligere indbyrdes opgør.

Aarhus Fremad skal derimod prøve at fortsætte på det momentum, sejren over Skovbakken i sidste weekend har skabt. Aarhus-drengene er det dårligst scorende udehold med tre mål i fem kampe, men til gengæld har de rækkens tredjebedste forsvar, og med Khaled Paikar tilbage i målform, er der grund til optimisme.

Ydermere er Aarhus Fremad blevet forstærket med tilbagevendingen af forsvarskrumtappen Michael Sten, som fik et længe ventet come back i sidste weekend mod Skovbakken.

Den forventede start-11’er, der kan sende Fremad op i topstriden igen er følgende:
Viktor Krøyer, Mads Amstrup, Bjørn Brokholm, Alexander Jackson Møller, Anders Nissen, Mads Winther, Michael Nørgaard, Michael G. Pedersen, Mathias Valentin, Kasper Kempel, Khaled Paikar.

En fremad sejr giver odds 1,90 hos Danske Spil, og vi er ligeså optimistiske.

Forza Fremad

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP