Optakt: Første “hjemmekamp” i foråret står på Næsby

Hvem: Næsby 

Placering: 9. pladsen

Hvor: ASA fodboldanlæg, Frederiksbjerg Idrætscenter

Hvornår: Lørdag d. 14/3, 14:00

Sidste opgør: 0-3, 1. spillerunde 

Anden udgave af vores optakt byder på første ‘hjemmebanekamp’ i foråret mod Næsby. Det er, som nævnt, dog ikke Riisvangen vi inviterer til kamp på, men ASA’s anlæg på Frederiksbjerg. Da vores egen kunstgræsbane ikke lever op til DBU’s krav, spiller vi som sidste år på ASA’s anlæg. I denne uge har vi fanget Jacob Torp til en lille snak om forventningerne til returopgøret mod oprykkerne fra Næsby, som vi slog i 1. spillerunde i efteråret med hele 3-0. Tilspurgt om succesen fra sidste kamp mod Dalum gentager sig på lørdag, svarer Torp: “Ja, det tænker jeg. Det bliver nok lidt samme kamp som sidst mod Dalum. Jeg tror, vi kommer til at være meget boldbesiddende, og at vi skal ud og skabe kampen. Men det er 2. division, og alle kampe er som regel svære. Der kan ske alt muligt, men vi har trænet godt op til kampen. De fynske hold plejer gerne at prøve at spille med, så det er vigtigt, at vi fortsat har godt styr på defensiven.

Kampen mod Dalum vidner om, at drengene er i topform og klar på foråret. En af de ting, som gik godt mod Dalum, var den boldbesiddende del af spillet, og det er noget, som skal være en fortsat tendens mod Næsby: “Vi har været gode til at turde spille bolden, få den flyttet hurtigt og forsøge at strække modstanderholdet, og det betyder at vi senere i kampen, som mod Dalum, får meget plads at arbejde med. Vi havde godt nok lidt problemer i de første 20-30 minutter i weekenden, men som kampen skred frem, fik vi overtaget. Vi skal være helt klar fra start mod Næsby.”, siger Torp

Torp er Fremads sædvanlige frisparksskytte og i forbindelse med det, har der floreret en del rygter i klubben. Rygterne lyder på, at Torp aldrig kommer til at score på frispark, og det bliver han naturligvis spurgt ind til. “Der foregår en intern debat mellem Stig og mig, og vi har indgået et væddemål om en pizza, der lyder på, at jeg mindst scorer to gange på frispark i foråret.”, siger Torp som svar på rygterne. 

Det bliver spændende at se om Torp får scoret på frispark på lørdag, og om Fremad tager de 3 point endnu engang. Vi håber på begge dele. 

Forudsigelse: Torps forudsigelser lyder på en gentagelse af det forrige opgør. Han vurderer, at drengene på lørdag vinder 3-0 igen. Torp er lige ved at melde sig selv som målscorer på frispark, men trækker i land, og ender med at satse på, at Hauge, Marvin og Nissen scorer.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP