Optakt: Formstærke Jammerbugt gæster Riisvangen til et stort opgør

Hvem: Jammerbugt FC
Placering: 1. pladsen (23 point i 9 kampe)
Hvor: Riisvangen
Hvornår: Lørdag d. 31/10, 14:00

Vi står overfor et ekstremt spændende opgør, når rækkens nuværende nr. 1 i morgen gæster os på Riisvangen. Jammerbugt har været rigtig gode indtil videre i 2. Division. De er ubesejret og har vundet 7 ud af 9 mulige kampe. Efter vi i foråret fik lov til at spille fodbold igen, har Jammerbugt vundet rigtig mange af deres kampe. De var sågar tæt på at hjælpe os til oprykning i sidste runde af turneringen, inden vi gik på sommerferie, da de til sidst i deres kamp mod Helsingør fik clearet en bold på stregen. Jammerbugts nuværende form er dog også noget vores cheftræner, Morten Dahm Kjærgaard, lægger vægt på i hans refleksioner op til kampen:

”Jammerbugt bliver en af de hårdeste sammensatte udfordringer indtil videre i rækken. Jammerbugt er det hold med allerstørst selvtillid lige for tiden, på grund af deres flotte resultater. De kommer med en stor overbevisning omkring deres ting. Så er det et hold, der præsterer godt på mange parametre, både offensivt og defensivt. De er godt forberedt på deres kampe, men også på deres modstander, og så har de mange spændende og dygtige spillere. Så det bliver en rigtig, rigtig fed test.”

Jammerbugt har været gode, og rosen til dem er da også berettiget, men det sætter ikke en stopper for vores egen tro på tingene. Som Morten efterfølgende kommer ind på, så er vi klar til at tage udfordringen op og stå i vejen for Jammerbugts ubesejrede stime:

”Vi synes selvfølgelig, vi har holdet og truppen til at byde dem op til dans og gå efter at tage sejren på hjemmebane. Vi kommer med lidt mindre selvtillid, med nogle præstationer hvor vi synes, vi stadigvæk ikke er langt fra sejren i vores kampe. Så vi er selvfølgelig klar på at jagte en sejr. Det er en kærkommen og fed udfordring at skulle tage sig af, og vi glæder os til den,” siger Morten.

For vores eget vedkommende har sæsonen budt på op- og nedture. Der har indimellem været nogle skuffende resultater, hvor spillet ellers har fungeret, og det er også kommet til udtryk i løbet af sæsonen, hvor vi bl.a. fik manifisteret, hvad vi er i stand til, mod Vendsyssel. Det må vi dog ikke se os blinde i, og det er vores cheftræner godt bevidst om:

”Det, der har fyldt for os, har været vores egen præstation. Både på den korte bane: til hver eneste kamp, men også på den lange bane: hvordan vi bliver bedre og dygtigere. Vi kigger meget kritisk og skarpt ind på de ting, vi skal være bedre til, så vi kan få nogle bedre resultater – både på den korte og på den lange bane.”

Mentalitet er afgørende i tider med modgang:
”Vi har ikke så store udsving rent humørmæssigt. Vi vil rigtig gerne vinde, og vi gør alt, hvad vi kan, for at lægge alt i kampene. Vi er forbandet ærgerlige over, vi ikke har vundet de seneste kampe, så deri er vi selvfølgelig sultne for at få sejren. Det handler mest af alt om, at vi gerne vil vise os selv og alle andre, vi kan sætte en så god præstation sammen, der gør, at vi kan få en sejr mod et godt Jammerbugt hold,” fortæller Morten.

Vi glæder os til at se jer, der har nået at få billet, på Riisvangen i morgen til tre point.

#forzafremad #dsng

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP