OPTAKT TIL JAMMERBUGT FC VS AARHUS FREMAD

Aarhus Fremad er indtil videre ubesejret i 2. divisionens pulje 3, hvor det således er blevet til tre uafgjorte og tre sejre. På lørdag venter der så en svær udekamp, når de stribede fra Riisvangen tørner sammen med Jammerbugt FC, der efter de første seks spillerunder indtager førstepladsen i puljen.

Vi tog en snak med cheftræner, Morten Mølkjær, der er optimistisk forud for kampen, hvor der ifølge den ellers besindige træner er god grund til at håbe på de tre point.

– En ting er, at vi vandt testkampen i opstarten med 2-1. En anden ting er selvfølgelig, at vi ikke har tabt en kamp i turneringen siden sidste sæson, og ovenpå de opløftende takter i den seneste kamp, hvor vi godt nok spillede 2-2, så tror vi selv på, at vi kan tage til Nordjylland og lave et resultat.

Med knap halvdelen af kampene spillet tegner der sig efterhånden et billede af, hvem de stærkeste hold i puljen er med Jammerbugt FC, Kjellerup IF, Aarhus Fremad og Ringkøbing på de øverste fire pladser, og det er også her Morten Mølkjær mener, at Aarhus Fremad hører til.

– Det er vores klare forventning og målsætning at vi kommer i top-fire, afrunder cheftræneren.

Til kampen mod Jammerbugt FC kan Aarhus Fremad desuden gøre brug af Andreas Damgaard, Lasse Nørdam og Khaled Paikar, der alle har afsonet karantæner.

Kampen spilles kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena i Pandrup. Det blir’ spitzenklasse!

ALTID FREMAD

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP