OPTAKT: ODDER VS. AARHUS FREMAD

Foto: vildmedfoto.dk

Aarhus Fremad fik i sidste runde tiltrængt opløftning i 2. divisionens pulje 3, hvor det hjemme blev til imponerende 5-0 over IF Lyseng, der givetvis stadig sidder hjemme i rævegraven og undrer sig over, hvad der mon ramte dem. På Riisvangen herskede efter kampen en stemning af eufori, og der skal lyde en kæmpe tak til at de tilhængere, der var med til at bære holdet frem til den herlige sejr.

På lørdag skal Fremad så forsøge at gentage succesen, når holdet på udebane møder Odder IGF. Sidst de to hold mødte hinanden, var Odder heldige med at få et enkelt point med fra Riisvangen, da de i de døende minutter, med hjælp fra en Fremad-pande, fik udlignet til 2-2. Der er således en lille revanche til gode til de stribede fra Vangen.

Odder var fra sæsonens begyndelse sejlet agterud i pulje 3, da holdet var blevet tildelt 6 minuspoint. Derfor skal man heller ikke lade sig narre, når man kaster et blik på Odders nærmest spartanske pointhøst, der kun tæller 4 point for 10 kampe, for holdet har faktisk vundet deres seneste to kampe, hvor det er blevet til sejre over IF Lyseng og VHS Aarhus. Det må derfor forventes at være to hold, der har tanket godt op på selvtillidskontoen, der skal i ilden mod hinanden på lørdag.

Det bør heller ikke være mangel på motivation, der skal holde Odder fra at kæmpe for hver en meter i lørdagens kamp. Med en sejr over Fremad, kan Odder slæbe 13 point med i nedrykningsspillet og dermed stå med gode kort på hånden, når forårssæsonen starter. Dette scenarie kan til gengæld skabe en interessant situation i sidste runde, hvor det teoretisk set kan være fordelagtigt for Odder at tabe til Ringkøbing for at undgå, at Aarhus Fremad kommer med i oprykningsspillet. Meeeeen, lad os nu se.  

Aarhus Fremad indfinder sig før kampen mod Odder på 5. pladsen med 1 point op til den oprykningsgivende 4. plads og kun 4 point op til Jammerbugt FC på puljens 1. plads. Det bliver derfor en tæt afslutning i toppen af tabellen, og for at bruge en fortærsket floskel så er alle kampe vigtige.

Karantæner: Mike Vestergård

Skader: Michael Sten Jensen – Martin Thomsen – Esben Lauridsen – Morten Bundgaard

ALTID FREMAD – FORZA FREMAD

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP