Optakt: Ringkøbing IF – Aarhus Fremad

Der venter Aarhus Fremad en særdeles svær opgave, når de i dag tager til vestkysten og møder Ringkøbing. Hjemmeholdet ligger alene i toppen af 2. division Vest, hvor man efter fire kampe har fået maksimalt udbytte.

Fremad har derimod fået en lidt blandet start på sæsonen, hvor det er blevet til en sejr, to uafgjorte og et nederlag. Det kan måske forklares med Fremads målscore, der viser, at holdet kun har scoret tre mål, men samtidig kun lukket tre mål ind. Ringkøbing har derimod scoret hele 14 mål, mens de har lukket syv mål ind.

De to hold mødte hinanden to gange i sidste sæson, hvor Fremad først vandt 4-1 på Riisvangen og senere fik 1-1 på udebane. Holdene kender også hinanden fra sidste sæsons DBU Pokal, hvor Fremad slog Ringkøbing ud ved at slå dem 2-1.

Fremad skal forsøge at få revanche, efter man i tirsdags tabte 4-3 til Serie 1-mandskabet fra Aalborg Chang i DBU Pokalen. Ringkøbing røg ud af turneringen allerede i første runde, da de tabte hele 5-0 til AC Horsens, der til daglig spiller i 1. division.

Fremads forsvar skal i dag forsøge at holde Brian Johansen fra at score. Brian spillede sidste sæson i Aarhus Fremad og har fået en forrygende start i sin nye klub, hvor han er topscorer med fire mål.

Kampen starter kl. 13.30.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP