Optakt: Sidste hjemmebanekamp i efteråret byder på Dalum IF

Hvem: Dalum IF
Placering: 4. pladsen (19 point i 11 kampe)
Hvor: ASA’s kunstanlæg (Robotize Park)
Hvornår: Lørdag d. 14/11, 14:00

I morgen spiller vi vores sidste hjemmebanekamp i efteråret, og i den anledning får vi besøg af fynboerne fra Dalum. Selvom det er vores sidste kamp på hjemmebane, er det desværre ikke Riisvangen, vi spiller på, men ASA’s kunstgræsanlæg på Frederikbjerg. Grunden til det er, at vi ifølge kommunen kun må spille én kamp på græs i november, da der ellers frygtes, at vi ødelægger banen på Vangen. Det faktum, at vi spiller på ASA’s anlæg og ikke Riisvangen, ændrer dog ikke på, at holdet er indstillet på at skulle tage 3 point i morgen. Vi har snakket med Marcus Kirchheiner, som sætter nogle ord på vores modstander og udfordringen i morgen:

”Vi skal spille på kunst, hvilket forhåbentligt er godt for vores spil. Først og fremmest fordi vi kan flytte bolden hurtigere, og så er det generelt bedst for hold som os, der gerne vil have bolden. Det burde være positivt for os, selvom vi ikke spiller på vores rigtige hjemmebane. Dalum har gjort det godt og ligger godt i tabellen. Jeg tænker, de kommer med mere end sidst, vi mødte dem, qua deres selvtillid og gode stime. De har skrabet mange point sammen, så vi må ikke undervurdere dem, og vi skal spille op til vores bedste. De kommer helt sikkert også med power og vil helt sikkert gerne udfordre os. Vi skal bare kunne stå imod og bygge videre på vores ting. Vi har spillet godt de sidste par kampe med tre rigtig gode præstationer efter B93-kampen. Jeg synes, vi har fået lagt et godt fundament og spillet godt, så jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne levere en god præstation i morgen.”

Vores forsvarsspiler, Kirch, lægger vægt på nogle af de positive aspekter, der er i, at vi skal spille på kunstgræs i morgen. Selvom en kunstgræsbane kommer til at blive en positiv faktor for boldens gang, så er det dog på bekostning af, at Riisvangen må vente til foråret:

”Vi er selvfølgelig ikke i vores vante omgivelser, selvom vi har spillet på ASA før, kender det og har trænet der i går. Det er selvfølgelig uden tvivl fedest at spille hjemme på Riisvangen foran vores fans. Det spiller en rolle, men så snart vi er i gang, så kommer det ikke til at betyde det store.”

Tre point i sidste hjemmekamp i efteråret, vil naturligvis betyde meget:
”Det er meget vigtigt for os at skrabe nogle point sammen, så vi kan nærme os toppen og ikke sætte os længere væk, end vi har gjort. Selvom vi har haft gode perioder, har vi brug for at få nogle point ud af det. Vi har spillet rigtig godt i mange kampe i den her sæson, men det har bare ikke givet så mange point, som vi har håbet. Det håber vi, det gør i morgen, og at vi kan sætte mere pres på de andre hold, som Thisted og Jammerbugt, der ikke spiller. Dalum ligger også selv over os, så det er en sekspointskamp, vi skal spille, og det gør det endnu vigtigere i forhold til at slå dem. Så vil vi selvfølgelig også slutte godt af på hjemmebane, selvom det ikke er vores helt rigtige. Vi er klar til at gøre alt for at vinde.”

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP